ROG Strix Scope RX RED Aldım, H.o?

Çok iyi klavye tek eksiği bilek desteği olmaması birilerine göre

F12 tuşu hayat kurtarır bu arada :D

h.o eski klavyem çok memnun olacaksın

Bende geçen incehesaptan kablosuzunu aldım deluxe modeli az önce kurdum güzel klavye bilek desteği olsaydı bu da güzeldi 785tl indirimle 2300e geliyordu ben taksitle aldığım için biraz vade koydu ama yine uygunmuş bu seninkine göre keşke bu kampanyaya denk gelseydiniz yine de hayırlı olsun. Bu arada ben red switch biraz daha sessiz bekliyordum ilk defa mekanik kullanıyorum sesi biraz sesli geldi alışkın değilim ondan galiba

Çok iyi klavye tek eksiği bilek desteği olmaması birilerine göre
Çok arıcagimi sanmiyorum ama alabilirim ayriyetyen sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende geçen incehesaptan kablosuzunu aldım deluxe modeli az önce kurdum güzel klavye bilek desteği olsaydı bu da güzeldi 785tl indirimle 2300e geliyordu ben taksitle aldığım için biraz vade koydu ama yine uygunmuş bu seninkine göre keşke bu kampanyaya denk gelseydiniz yine de hayırlı olsun. Bu arada ben red switch biraz daha sessiz bekliyordum ilk defa mekanik kullanıyorum sesi biraz sesli geldi alışkın değilim ondan galiba
Vallaha para anca yetişti sesi çok yok sanirsam

Çok arıcagimi sanmiyorum ama alabilirim ayriyetyen sonra

Vallaha para anca yetişti sesi çok yok sanirsam
Hayırlı olsun kardeşim valla ben ilk defa kullanıyorum ama bana biraz sesli geldi belki hiç kullanmadığım için alışık değilim ondandır

Hayırlı olsun kardeşim valla ben ilk defa kullanıyorum ama bana biraz sesli geldi belki hiç kullanmadığım için alışık değilim ondandır
Eyvallah çok sağol benim en son 10 sene önce pcm oldu mekaniği geç klavye elime degmedi dogru düzgün

Daktilo gibi değil dimi

Param olsa da ben alsaaaam :D
Daha iyileri senin olsun

Geri