ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.
çok net h.o hocam![]()
ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.www.gaming.gen.tr
F12 iyimiş. Bu klavye gördüğüm kadarıyla bütçeye göre çok önerilenlerden![]()
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.www.gaming.gen.tr
Çok arıcagimi sanmiyorum ama alabilirim ayriyetyen sonraÇok iyi klavye tek eksiği bilek desteği olmaması birilerine göre
Vallaha para anca yetişti sesi çok yok sanirsamBende geçen incehesaptan kablosuzunu aldım deluxe modeli az önce kurdum güzel klavye bilek desteği olsaydı bu da güzeldi 785tl indirimle 2300e geliyordu ben taksitle aldığım için biraz vade koydu ama yine uygunmuş bu seninkine göre keşke bu kampanyaya denk gelseydiniz yine de hayırlı olsun. Bu arada ben red switch biraz daha sessiz bekliyordum ilk defa mekanik kullanıyorum sesi biraz sesli geldi alışkın değilim ondan galiba
Hayırlı olsun kardeşim valla ben ilk defa kullanıyorum ama bana biraz sesli geldi belki hiç kullanmadığım için alışık değilim ondandırÇok arıcagimi sanmiyorum ama alabilirim ayriyetyen sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vallaha para anca yetişti sesi çok yok sanirsam
Eyvallah çok sağol benim en son 10 sene önce pcm oldu mekaniği geç klavye elime degmedi dogru düzgünHayırlı olsun kardeşim valla ben ilk defa kullanıyorum ama bana biraz sesli geldi belki hiç kullanmadığım için alışık değilim ondandır
Daktilo gibi değil dimiHayırlı olsun kardeşim valla ben ilk defa kullanıyorum ama bana biraz sesli geldi belki hiç kullanmadığım için alışık değilim ondandır
Daha iyileri senin olsunParam olsa da ben alsaaaam![]()