yasalarlayaşam
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
Arkadaşlar samsung telefonuma root atmak istiyorum pc üzerinden sanırım kingroot reklamlı ve 5.0 a kadar destekliyor en iyi yol hangisi magisk diyor bazıları
A31 veri kaybı yaşanırmı işlem sonrasındaTelefonun tam modeli nedir?
Garantiniz devam ediyorsa root'lamayın, garanti dışı kalır.A31 veri kaybı yaşanırmı işlem sonrasında
10 ekimde bitiyor onu zaten gözden çıkardımGarantiniz devam ediyorsa root'lamayın, garanti dışı kalır.
Yöntem olarak bir tek Magisk'i duymuşluğum var. Genelde o tercih ediliyor.
Hayır tabii ki de. Rootlu kernel flashlıyorsunuz sadece. Odin'den Magisk'ten patchlediğini rootlu kerneli seçip flashlayacaksınız. Birde ardından AVB kapatılacak. Bu kadar.A31 veri kaybı yaşanırmı işlem sonrasında
TWRP ile Linux (Kernel denilen şey işletim sisteminin kendisi olduğu için) kurulumu ne alaka?Cihazınıza göre TWRP yapılmadığı için Root atamazsınız.
ODIN, Bootloader kilidini açarken sıfırlıyor maalesef.A31 veri kaybı yaşanırmı işlem sonrasında
Ben Samsung'lara her zaman TWRP yükleyip oradan Magisk'i flash'lıyorum.TWRP ile Linux (Kernel denilen şey işletim sisteminin kendisi olduğu için) kurulumu ne alaka?
Öyle de oluyor ama buna ihtiyaç yok. Dediğimi yaparsanız da oluyor.Ben Samsung'lara her zaman TWRP yükleyip oradan Magisk'i flash'lıyorum.
Başka yolu varsa bilemem.
Anladım hocam.Öyle de oluyor ama buna ihtiyaç yok. Dediğimi yaparsanız da oluyor.