"Rozetler" Eklentisi Aktif!

Direk mesaj ile değil son zamanlardaki aktifliğine bakılmalı. Son zamanlarda kaç kere foruma girmiş, Kaç saat forumda durmuş, Son zamanlarda kaç mesaj yazmış tarzı bilgilere bakmak daha mantıklı diye düşünüyorum. Zaten yönetim bir çok kişiyi de gizliden gizliye izliyor. O yüzden çok sıkıntı olmaz.
Tabii o da olabilir sadece burada belirtmek istediğim hani şu ilk başlardan beri burada olan aktifliği olan kullanıcıların da bir rozete sahip olması. Aktiflik daha mantıklı zaten onu adminler hallederler maksat eskiden beri duranların birer rütbesi olması.

Uzun zaman önce herkes kandes pp sine sahipti. Şimdi kimsede yok. :(

Bitti bizim padişah dönemliği, konularda aktifliği kestik, başkalarına devrettik.
Aslında şu aralar kimse kimsenin PP'sini çalmıyor, tüm forum aktif değil galiba.

Bitti bizim padişah dönemliği, konularda aktifliği kestik, başkalarına devrettik.
Aslında şu aralar kimse kimsenin PP'sini çalmıyor, tüm forum aktif değil galiba.
Sanırım, olabilir. Bahsettiğim zamanın üstüne neredeyse bir sene olacak. O zaman ben dahil herkes ya kandes yada vadaaa ppsi yapıyordu. Şimdi maalesef o kadar aktif değil forum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,459
Üyeler
184,628
Son üye
EbubekirTaşdemir
Geri