RPCS3 emülatör nasıl kullanılır?

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
7,258
Uncharted serisini oynamak istiyorum. Emülatör üzerinden nasıl yaparım. İndirmeyi, kurmayı vs. bilmiyorum. Kullanan var mı acaba?

playstatıon3 emulatoru mu ben kullanmadım ama arkadasım ondan god of war oynuyor o basardıysa kurmaya hrekes yapar bulamazsan yazarım senı bılgılendırırım ben

playstatıon3 emulatoru mu ben kullanmadım ama arkadasım ondan god of war oynuyor o basardıysa kurmaya hrekes yapar bulamazsan yazarım senı bılgılendırırım ben
Hocam emülatör kurulu ama oyunu nereden indireceğimi bilmiyorum.

ps now kullanabilirsin ps3 oyunlarını internet üzerinden indirmen gerek

Hortlattı diye linçlemeyin, konu kirliliği olmasın diye buraya yazıyorum.
Kullanan varsa nasıl, kasma donma gibi sorunlar var mı?

Hortlattı diye linçlemeyin, konu kirliliği olmasın diye buraya yazıyorum.
Merhabalar, rpcs3 daha geliştirme aşamasında olduğu için oyunların yarısını rahat emüle edemiyor. Uncharted tlou gibi oyunlarda emüle edilmekte zorlanılan oyunlardan. Sitesine girip playable yazan oyunları oynarsınız, in gameler için iyi bir işlemci lazım. İşlemciniz nedir? (not:amd cpu ve gpular da daha rahat çalışmakta.)

Merhabalar, rpcs3 daha geliştirme aşamasında olduğu için oyunların yarısını rahat emüle edemiyor. Uncharted tlou gibi oyunlarda emüle edilmekte zorlanılan oyunlardan. Sitesine girip playable yazan oyunları oynarsınız, in gameler için iyi bir işlemci lazım. İşlemciniz nedir? (not:amd cpu ve gpular da daha rahat çalışmakta.)
Ryzen 5 3600, ekran kartı HD 7770 ama muhtemelen birkaç güne değişecek.

Persona 5 oynuyorum, ilk başlarda sıkıntılı çalışıyor ama ayar çekince mis gibi oluyor ancak The Last of Us'ı denediğimde ise FPS sorunları yaşadım. İşlemcim i3 9100F. RPCS3'ü iyi oyunlarda kullanmak istiyorsanız iyi bir işlemcinizin olması lazım.

Persona 5 oynuyorum, ilk başlarda sıkıntılı çalışıyor ama ayar çekince mis gibi oluyor ancak The Last of Us'ı denediğimde ise FPS sorunları yaşadım. İşlemcim i3 9100F. RPCS3'ü iyi oyunlarda kullanmak istiyorsanız iyi bir işlemcinizin olması lazım.
İndirme işi nereden yapılıyor?

Bazı oyunlar için tam düzelmedi henüz.

Bazı oyunlar için tam düzelmedi henüz.
Oyunların uyumluluğunu görmek için bu listeden faydalanabilirler:

3600 tam sınırda, tlou uncharted gibi serileri oynayabilirsiniz. Ama bazı ayarlar yapmanız lazım.
Şu rehber yardımcı olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,181
Üyeler
188,048
Son üye
Seyfi35
Geri