rtx 2060 coilwhine sorunu

Reaksiyon skoru
17
arkadaşlar coil whine sorunum var ekran kartında ve baya fazla psumda da var çok az birisi böyle bişey yapmış işe yarar mı teknik servise yollamakta istemiyorum kabul edilmicek zaten bide asusun teknik servisi kötüymüş

arkadaşlar coil whine sorunum var ekran kartında ve baya fazla psumda da var çok az birisi böyle bişey yapmış işe yarar mı teknik servise yollamakta istemiyorum kabul edilmicek zaten bide asusun teknik servisi kötüymüş
Ses çok rahatsız etmiyorsa sorun olmaz.

hocam asus servisine birisi yollamış kabul olmamış boşuna yollamıyım diyorum
Post automatically merged:

hocam ilerde azalabilirmi ben ekran kartını aldığımda bu kadar yüksek değildi hiç farketmedim bile
Bilmiyorum. Hiç başıma gelmedi böyle bir sorun. Ama ekran kartına zarar vermediğini biliyorum. Sadece ses yapıyor.

Bilmiyorum. Hiç başıma gelmedi böyle bir sorun. Ama ekran kartına zarar vermediğini biliyorum. Sadece ses yapıyor.
hocam psuda da var ama ondaki çok çok az sizce psudan oluyo olabilir mi yoksa ikisindede ayrı mı

şans işi yakında zamanda arkadaşın corsair cv650 sinde çıktı. Yolladık bayadır serviste. Bakalım ne sonuç çıkacak. İnanılmaz bir coil whine problemi var yük altında. Videoyu attı corsair ile görüştü. Adamlar garanti kapsamında dediler. Dışarıda olsa çok rahat değişim olur ama malum tr de böyle şeyler olabiliyor. Bakalım sonuç ne olacak

ekran kartı modelin asusun hangi modeli (merak ettim)

ekran kartı modelin asusun hangi modeli (merak ettim)
asus rog strix hocam
Post automatically merged:

şans işi yakında zamanda arkadaşın corsair cv650 sinde çıktı. Yolladık bayadır serviste. Bakalım ne sonuç çıkacak. İnanılmaz bir coil whine problemi var yük altında. Videoyu attı corsair ile görüştü. Adamlar garanti kapsamında dediler. Dışarıda olsa çok rahat değişim olur ama malum tr de böyle şeyler olabiliyor. Bakalım sonuç ne olacak
benim ekran kartında çok var 5 ay ekran kartını kullandım hiç bişey yoktu şimdi niye birden bu kadar coil whine çıktı ya

Geri