- Konu Sahibi Konu Sahibi
Gigabyte rtx 2060 6 gb hocamKartın modeli neydi?
Gigabyte rtx 2060 6 gb hocamKartın modeli neydi?
Bende de aynı model var. Isı değeri normal gibi geldi kapalı veya sıcak bir alanda duruyorsa eğer. Bende aynı karta sahibim 59 derece ile çalışıyor. Biraz daha serin çalıştırmak isterseniz fan takviyesi yapabilirsiniz.Gigabyte rtx 2060 6 gb hocam
Bulunduğu oda biras dar aslında kapalı olmadı odayı değiştirecem bu arada yan kapağını da çıkardım açık tutuyorum orayı daBende de aynı model var. Isı değeri normal gibi geldi kapalı veya sıcak bir alanda duruyorsa eğer. Bende aynı karta sahibim 59 derece ile çalışıyor. Biraz daha serin çalıştırmak isterseniz fan takviyesi yapabilirsiniz.
Kasanın yukarlarında fan yoksa orlara fan da alınabilir. Kasanın etrafı kapalı olmasın hava alabilsin yeter.Bulunduğu oda biras dar aslında kapalı olmadı odayı değiştirecem bu arada yan kapağını da çıkardım açık tutuyorum orayı da
Kasa bu baskan üst te fan yokKasanın yukarlarında fan yoksa orlara fan da alınabilir. Kasanın etrafı kapalı olmasın hava alabilsin yeter.
Üste fan almak belki bir kaç derece etki edebilir.Kasa bu baskan üst te fan yok
Alıntıyı görüntüle
En sonunda o okacak galiba bakalım.. Eyvallah hocam teşekkür ederim ilginden dolayıÜste fan almak belki bir kaç derece etki edebilir.
Rica ederim hocam ne demek. Ayrıca not ekleyeyim aynı kart modelinin 1660 Ti da var bende. O da 59 da çalışıyor. Senin kartlık bir durum yok yani.En sonunda o okacak galiba bakalım.. Eyvallah hocam teşekkür ederim ilginden dolayı![]()
Eyvallah hocam içimi rahatlattın valla Allah razı olsunRica ederim hocam ne demek. Ayrıca not ekleyeyim aynı kart modelinin 1660 Ti da var bende. O da 59 da çalışıyor. Senin kartlık bir durum yok yani.