Dontaçhi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 12,696
Yazının üstüne çizgi atmak gibi şeyleri bilmiyorumaşağıyı okumadım hocam yanlış bilgi olduğu için koydum keşke "düzenle" yapıp yazının üstüne bir çizgi atsaydın
Yaptım.Yazının üstüne çizgi atmak gibi şeyleri bilmiyorum.
işte bunu bilmiyordumCigolaytın 2 fanlı Windforce modelleri ısınıyor. Zotac daha mantıklı.
Dostlar merhaba. Artık kararımı verdim. Bütçem 3000 TL. 2060 almak istiyorum. Önümde iki seçeneğim var. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
![]()
Zotac GeForce RTX 2060 Gaming 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Zotac GeForce RTX 2060 Gaming 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
GIGABYTE GeForce RTX 2060 WINDFORCE OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
GIGABYTE GeForce RTX 2060 WINDFORCE OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GV-N2060WF2OC-6GD ITOPYA'da.www.itopya.com
bende bu iki ekran kartı arasında kaldım hangisi daha serin çalışıyor acabaBilgisayar Parçaları - Game Garaj
GameGaraj ile anakart, işlemci, ekran kartı, RAM, kasa, SSD, PSU ve soğutma sistemleri gibi bilgisayar parçalarında performansı zirveye taşıyın.www.gamegaraj.com
serin çalışmasına bakma performans değerine bak serin ortam bulabilirsin performans daha öncelikli bana görebende bu iki ekran kartı arasında kaldım hangisi daha serin çalışıyor acaba