- Reaksiyon skoru
- 2,730
Bu işlemci ve ekran kartı 1440P 4K 1080p darboğaz yaparmı yaparsada önemli olurmu 10-15 FPS düşüşünü umursamayın.
sisem sizde varmı alıcakmısınız bu ekran kartına ryzen 5 3600z öneririmBu işlemci ve ekran kartı 1440P 4K 1080p darboğaz yaparmı yaparsada önemli olurmu 10-15 FPS düşüşünü umursamayın.
Ekran kartını Alacam darboğaz olurmu olursada nekadar olur sorum osisem sizde varmı alıcakmısınız bu ekran kartına ryzen 5 3600z öneririm
3600 x alın işlemciniz almadıysanızEkran kartını Alacam darboğaz olurmu olursada nekadar olur sorum o
4K da monitör 4 K kullanicam2kda da darboğaz yapabilir ama bu kart 1080p kartı net yapar.
i5 10400f alın
Sistem alındı ekran kartına gerek yok diye şimdilik almamıştım ama artık alïcam3600 x alın işlemciniz almadıysanız
4k seviyesinde bir kart değil bence işlemciyi az bir şey yükseltip 1080p kullanın4K da monitör 4 K kullanicam
O halde besler. 2k'da kullanmanızı öneririm ben.4K da monitör 4 K kullanicam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sistem alındı ekran kartına gerek yok diye şimdilik almamıştım ama artık alïcam
fiyat düşsün diye bekliyorsanız daha düşmedi4K da monitör 4 K kullanicam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sistem alındı ekran kartına gerek yok diye şimdilik almamıştım ama artık alïcam
Fiyatı düşünme para yokken sistemi topladım para ele geçince ekran kartı Alacam ondan Superde darboğaz oluyorsa normalinde darboğaz olurmu yada Overclock ile darboğaz azaltabilirmiyimfiyat düşsün diye bekliyorsanız daha düşmedi
4K da oynayamazsınız ki fps düşük olur o kartla4K da monitör 4 K kullanicam
1440 P de4K da oynayamazsınız ki fps düşük olur o kartla