RTX 2060S mi RTX 2070 mi

Reaksiyon skoru
1
Uzun zamandan beri şu ikisinin karşılaştırmalarını izleyip duruyorum, aralarında pek fark yok gibi. İkisinin de VRAM'i 8 GB, ikisi de 256 bit ama emin olamıyorum. Hangisi sizce performans bakımından, özellikle 2K'da hangisi daha iyi?

Dediğin gibi ikisi arasında pek fark yok fakat oyun tarafında ve rtx performansı açısından rtx 2070 daha ön planda.

Uzun zamandan beri şu ikisinin karşılaştırmalarını izleyip duruyorum, aralarında pek fark yok gibi. İkisinin de VRAM'i 8 GB, ikisi de 256 bit ama emin olamıyorum. Hangisi sizce performans bakımından, özellikle 2K'da hangisi daha iyi?
Bütçe sıkıntı değilse rtx 2070 alın

2060 ne kadar S olsa da grafik işlemcisi olarak 2070 içerisindeki işlemci daha verimli olacaktır. Buradan göreceğin gibi 4K ve 1440p değerleri işlemcisi bakımında 2070'i ön plana çıkarıyor.

RTX 2070 Super

Bence şu anda ekran kartı almak çok mantıklı değil. AMD kanadı yeni ekran kartlarında Ray Tracing teknolojisini kullanacaktır. Bu da NVİDİA ekran kartlarının rakibi karşısında daha makul fiyatlarda ekran kartı çıkarmasına sebep olacaktır diye düşünüyorum. 3000 serisi kartları beklemek bence daha mantıklı.

Rtx 2070 bi tık daha iyi

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim hepinizin cevapları için, aydınlattınız beni :)

Geri