RTX 2070 Super vs RX 5700 XT

FarXX

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
5
RTX 2070 Super izlediğim testlere göre 5 FPScik önde ve RT desteği var ama aralarında 1K'lık fiyat farkı olduğu için düşündürüyor. Ve yine ama benim Ray Tracing oldukça ilgimi çekiyor. Sizce Hangisi?

RTX 2070 Super izlediğim testlere göre 5 FPScik önde ve RT desteği var ama aralarında 1K'lık fiyat farkı olduğu için düşündürüyor. Ve yine ama benim Ray Tracing oldukça ilgimi çekiyor. Sizce Hangisi?
RTX 2070 Super.

5700XT daha mantıklı bir tercih.

Rtx 2070 S Ray tracing denemek istiyorsanız .

5 FPS ve RT desteği olduğu için 1000 TL verilir mi?
Bütçemi biraz zorluyor ama alabilirim.

5 FPS ve RT desteği olduğu için 1000 TL verilir mi?
Bütçemi biraz zorluyor ama alabilirim.
Bütçeni zorluyorsa hiç bulaşma rx5700xt alın para zor kazanılıyor.

Bide PCH S Class sitemde RTX 2070 var o bütçemi zorlamıyor.

Bu tarz teknolojik ürünlerde en son çıkan ürünlere yaklaştıkça fiyat farkı artar ve performans farkı azalır. Çünkü üreticiler eskisi gibi 2 ürün arasında uçurum bırakmıyorlar. Demek istediğim 2070 Super' in o kadar az performasn farkına rağmen 1000 küsür lira fiyat farkı olması normal. Ne kadar bir AMD fanı olsam da bütçen varsa 2070 Super almanı öneririm. Ray Tracing muhabbeti ise sadece yazılımla alakalı. Yani AMD yakın zamanda hiçbir şekilde ray-tracing göremeyeceksin. Eğer üst seviye bir sistem toplamak istiyorsan bence AMD yeni seri ekran kartı çıkarana ve RTX serisini geçene kadar RTX serisi almak daha mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,447
Üyeler
186,737
Son üye
Yusufenes1643
Geri