Neler Yeni

Rtx 2070 superli ama

ayberimsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ayber Öztürk
Monster’ın sorun çıkardığını duymuştum fakat genelde Abra serisinde yani giriş seviye laptoplarında bu sorun vardı. O yüzden emin değilim. Fakat Rog’un güvwncesi apayrı tabii ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu 60w olan modeli, Rtx 2070 gücünde. Birde bunun 110w'lık modeli var o da 2070 süper gücünde. Alternatif sundum ama ROG daha mantıklı.
Zaten 2-3 aya kadar Rtx30 serisi iyice oturur yerine. Asus falan da yakında getirmeye başlar. Zaten yeni nesil işlemciler de geliyor. Umarım 11.nesil inteller çok fiyar farkı koymaz

Techno08

80+ Gold
Monster’ın sorun çıkardığını duymuştum fakat genelde Abra serisinde yani giriş seviye laptoplarında bu sorun vardı. O yüzden emin değilim. Fakat Rog’un güvwncesi apayrı tabii ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten 2-3 aya kadar Rtx30 serisi iyice oturur yerine. Asus falan da yakında getirmeye başlar. Zaten yeni nesil işlemciler de geliyor. Umarım 11.nesil inteller çok fiyar farkı koymaz

Eğer bekleyebilirseniz yenilerini bekleyin bence, dolarda düştüğü için daha uyguna gelebilir belki. Ama bekleyemezseniz asus rog tavsiye ediyorum. Tulpar serisi de aynı hemen hemen bir farkı yok, sadece bazı modellerin bir tık iyi. Monsterin tek kaliteli serisi semruk.

ayberimsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ayber Öztürk
Eğer bekleyebilirseniz yenilerini bekleyin bence, dolarda düştüğü için daha uyguna gelebilir belki. Ama bekleyemezseniz asus rog tavsiye ediyorum. Tulpar serisi de aynı hemen hemen bir farkı yok, sadece bazı modellerin bir tık iyi. Monsterin tek kaliteli serisi semruk.
Zaten parayı biriktiriyorum uzun zamandır. Yaklaşık 8 ay falan sonra alıcam laptopu. Zaten 8 aya yeni nesil donanımlar çıkar diye düşünüyorum. Dediğim gibi umarım 11.nesil işlemciler çok fark koymaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,660
Üyeler
165,563
Son üye
Keremsengul
Top Bottom