Rtx 2070 superli ama

ayberimsi

80+
Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim laptop alıcam ve bunun için 11.nesil intellerin ve Rtx30 serili laptopların çıkmasını bekleyeceğim ki zaten çıkmaya başladılar. Ama aklımda bir soru var:
Mesela Rtx2070super +240hz ekranlı bir laptop var ama soğutma performansı düşük, diğer yanda ise Rtx2070 + 144hx ekranlı ve soğutma performansı güçlü bir laptop var. Kalan donanımları ve fiyatları aynı veya çok benzer. Hangisi daha çok performans verir?

Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim laptop alıcam ve bunun için 11.nesil intellerin ve Rtx30 serili laptopların çıkmasını bekleyeceğim ki zaten çıkmaya başladılar. Ama aklımda bir soru var:
Mesela Rtx2070super +240hz ekranlı bir laptop var ama soğutma performansı düşük, diğer yanda ise Rtx2070 + 144hx ekranlı ve soğutma performansı güçlü bir laptop var. Kalan donanımları ve fiyatları aynı veya çok benzer. Hangisi daha çok performans verir?
2070S daha performanslıdır. Ben saç kurutma makinası gibi ötüp 98 derece olan 2070S'li laptop yerine daha serin ve sessiz 2070'li monitör alırdım.

laptoplarda 90 derece öyle saçma bi olay değil sessiz çalışmasına ve malzeme kalitesine dikkat et yeter

2070S daha performanslıdır. Ben saç kurutma makinası gibi ötüp 98 derece olan 2070S'li laptop yerine daha serin ve sessiz 2070'li monitör alırdım.
2070s ile 2070 arası fark çok olur mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

240 hz alırdım ben olsam ekstra soğutma ile desteklerdim
Ben de ekstra soğutma aparatlarıyla desteklemeyi düşünüyorum ama ne kadar fayda eder emin değilim

Laptop bileşenleri zaten yüksek sıcaklıklara karşı dayanıklı. 2070S alırdım. Laptop'lar hangileri?

laptoplarda 90 derece öyle saçma bi olay değil sessiz çalışmasına ve malzeme kalitesine dikkat et yeter
Evet, zaten yüksek donanımları küçük alanlara sığdırmak sıkıntılı olduğu için ısınma gayet normal gibi geliyor bana da ama fazla ısı performans kaybına sebep olur mu bilemiyorum

Laptop bileşenleri zaten yüksek sıcaklıklara karşı dayanıklı. 2070S alırdım. Laptop'lar hangileri?

Evet, zaten yüksek donanımları küçük alanlara sığdırmak sıkıntılı olduğu için ısınma gayet normal gibi geliyor bana da ama fazla ısı performans kaybına sebep olur mu bilemiyorum

Asus rog almanızı tavsiye ederim. Birkaç FPS fazla almak için malzeme kalitesi ve soğutma performansından vazgeçmeyin bence. Monsterin uzun vadede sorun çıkarma olasılığı yüksek.

240hz lik daha mantıklı geliyor.

https://www.hepsiburada.com/msi-gf6...lir-bilgisayar-p-HBV000019DCXO?magaza=Kuantum

Buna da bakabilirsiniz.

ROG alın riske girmeye değmez.

Rtx3060 sanırsam Rtx2070’den az performans koyuyordu.

Bu 60w olan modeli, Rtx 2070 gücünde. Birde bunun 110w'lık modeli var o da 2070 süper gücünde. Alternatif sundum ama ROG daha mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,078
Üyeler
195,522
Son üye
egxan
Geri