a750 daha iyiydi sanırım bütçeyi artırıp b580 e geçerseniz çağ atlarsınız.Arkadaşlar i3 10100f işlemci mevcut, eski ekran kartı ise gtx 1650, ekran kartını upgrade etmek istiyorum (biraderin pc), sizce hangi seçenek daha mantıklı?
Bu ikisi arasında a750 ama DX9 oyunlarda sıkıntı yaşama olasılığı var yani eski oyunlar GTA San Andreas gibi samp veya MTA oynuyorsa sıkıntı çıkarma ihtimali var.Arkadaşlar i3 10100f işlemci mevcut, eski ekran kartı ise gtx 1650, ekran kartını upgrade etmek istiyorum (biraderin pc), sizce hangi seçenek daha mantıklı?
Bütçeyi arttırma şansımız yok ancak driver ve oyunlarda optimizasyonu nasıl acaba intel arca750 daha iyiydi sanırım bütçeyi artırıp b580 e geçerseniz çağ atlarsınız.
Yok sıfır alacağızİkinci el temiz kartlar düşünmez misiniz? Zaten ikinci el mi alacaksınız
sorun yaşayan 1 kişi görmüştüm b580 de ama forumda kullanıp 1 kere sorun yaşamayanda gördüm çoğunluk sorun yaşamadı alınabilir sorun yaşayanlarda güncellemeler ile çözdü.Bütçeyi arttırma şansımız yok ancak driver ve oyunlarda optimizasyonu nasıl acaba intel arc
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok sıfır alacağız
Amd ekran kartına tövbeliyim çok fazla driver sorunu yaşadım daha ağzında kuş tutsa almam rx5500 xt kullanmıştım yanlış hatırlamıyorsam2 kartta sıfır alınmaz. 2. El RX6600 al geç darboğaz olur ama idare edersiniz. İlla sıfır alcam diyosan RX7600
hocam gözünüzü seveyi rx5000 serisi ile 6000'i bir tutmayın nvidia da 5000 serisinde sıçtı driver konusunda almayın almayın diyormuyuzAmd ekran kartına tövbeliyim çok fazla driver sorunu yaşadım daha ağzında kuş tutsa almam rx5500 xt kullanmıştım yanlış hatırlamıyorsam
Amd ekran kartına tövbeliyim çok fazla driver sorunu yaşadım daha ağzında kuş tutsa almam rx5500 xt kullanmıştım yanlış hatırlamıyorsam
Rtx 5000 serisi kullanmak nasip olmadığı için yorum yapamayacağımhocam gözünüzü seveyi rx5000 serisi ile 6000'i bir tutmayın nvidia da 5000 serisinde sıçtı driver konusunda almayın almayın diyormuyuz![]()
Valla doğrudur çok sıkıntı çekmiştim o yüzden pek sıcak bakmıyorumEn kötü seriye denk gelmişsin