yazilim konusunda Nvidia ama simdi aradaki perfonmas farkida var 6700 incelemesine baktimda
AMD EKRAN KARTI KULLANIP SORUN YAŞAMAYAN VAR MI?
Arkadaşlar rx6800 kartım var 22.5.1 yükledim sonra Windows güncelleme yapti yeniden başlatınca hata verdi adrenaline girmiyor ne yapmaliyim DDU ile driverı sil, silerken DDU programından windows otomatik güncelleştirmesini kapat. Sonra 22.5.1 i tekrar yükle
forum.donanimarsivi.com
RX 6700 Siyah Ekran Sorunu
Merhaba arkadaşlar son bir kaç gündür oyunu alta aldıktan sonra Edge'de gezinirken ekran birden bire kapanıyor. WattMan gibi herhangi bir hata mesajı da almıyorum sorun ne olabilir? Format falan da attım ama sorun çözülmedi. 22.11.2 grafik sürücüsünü kullanmaktayım.
forum.donanimarsivi.com
Rx6700 Çökme Sorunu Ve Monitör Hz ayarı
Arkadaşlar merhaba 3 ay önce hazır sistem satın aldım (sistem özellikleri aşağıdaki fotoğrafta mevcut) ekran kartım rx6700 ve aldığım günden bugüne kadar 6-7 defa çökme yaptı oyun oynarken anlık donuyor ve ekran kapanıyor no Signal hatası veriyor arkadan ses gelmeye devam ediyor fakat ekran...
forum.donanimarsivi.com
Çözüldü✓ - Rx 6700XT Donma sorunu
Selam arkadaşlar , Geçenlerde sistemin performansını arttırmak adına , sisteme önce ekran kartı aldım . Ve suanki sistemime takılı şekilde kullanıyorum. Fakat LoL ve bazen csgo oyunu dışında diğer oyunlarda sorun olmamasına rağmen ( Darboğaz dışında ) özellikle lolde oyun donuyor ve hiçbir...
forum.donanimarsivi.com
RX6700XT ekran kartım kendini kapatıyor neden ?
3 ay önce falan yeni bilgisayar aldım gayet memnunum ama bazen bu 2. oluşu ekran gidiyor sonra gelmiyor bilgisayarı kapayıp açtığımda oyunlarda 1 fps alıyordum sonra sorunu buldum aygıt yöneticisine baktığımda pc ekran kartını devre dışı bırakmış elle açmak zorunda kalıyorum ekran kartım neden...
forum.donanimarsivi.com
Oyun Birden Donuyor ve Tepki Vermiyor
Merhaba aynı sorunu bugün 2.Kere yaşıyorum. Önce BF1'de oldu. Oyun dondu ve sistem reset atana kadar tepki vermedi. Ardından aynı sorun LoL'de oldu. Sizce sorun neyden kaynaklı? Şu an ekran kartına FurMark yapıyorum. Başka yapmam gereken testler nedir, sorun neyle ilgili olabilir? (Hiçbir...
forum.donanimarsivi.com
Şunu da eklemeyi unutmuşum daha bugün açılmış konusu.
Amd Software Adrenalin Edition 23.3.1 Riot oyunları fps drop sorunu
Arkadaşlar valorant olsun league of legends olsun ikisinde de fps drop yaşıyorum. Sanırsam bu güncellemeden dolayı oldu yada daha önceden de vardı. Şuan da rx 6600 kullanıyorum. Oynadığım oyunlar işlemci oyunları evet ama işlemci olarak da r5 5600 kullanıyorum. Bunun sorunu driverdan kaynaklı...
forum.donanimarsivi.com