Merhaba, RX570 GPU sahibiyim. Yakın bir zamanda RTX 3060 a geçmeyi düşünüyorum Hepsiburada, Trendyol gibi sitelerde 8 bin civarında bulunabiliyor. Bir ay aç gezip o ekran kartını almak mantıklı mı ve değer mi ?
biraz yiyip 1660 superMerhaba, RX570 GPU sahibiyim. Yakın bir zamanda RTX 3060 a geçmeyi düşünüyorum Hepsiburada, Trendyol gibi sitelerde 8 bin civarında bulunabiliyor. Bir ay aç gezip o ekran kartını almak mantıklı mı ve değer mi ?
az yiyip rx 6600Merhaba, RX570 GPU sahibiyim. Yakın bir zamanda RTX 3060 a geçmeyi düşünüyorum Hepsiburada, Trendyol gibi sitelerde 8 bin civarında bulunabiliyor. Bir ay aç gezip o ekran kartını almak mantıklı mı ve değer mi ?
Ben 5800 e gaming x 3060 ti aldım vallakişisel tavsiyem su sıralar temiz rtx 3060ti lar bile 6-7k arasında bulunuyorsa bütçene uygun 2.el düzgünce kontrol edip almak en mantıklısı.
insanlar cok bilgisiz gerçekten 0 diye kronik sorunlu ekran kartı satıyorlar ağlamayıp devam eden kişiler, hurafe olan kronik sorunu olsa satın alamayacagın kartı yok miningden hoşaf olmus diye girişmiyorlar bile.Ben 5800 e gaming x 3060 ti aldım valla
Valla ben arkadaşın yerinde olsam 6700 XT kovalarım. Single oyunlar için çok yetersiz geldi bana 3060. Hatta 3060 Ti bile DLSS olmadan bir tık sıkıntı.insanlar cok bilgisiz gerçekten 0 diye kronik sorunlu ekran kartı satıyorlar ağlamayıp devam eden kişiler, hurafe olan kronik sorunu olsa satın alamayacagın kartı yok miningden hoşaf olmus diye girişmiyorlar bile.
Ana konuya cevap olara; hangi oyunu oynayacaksın, neler kullanıcaksın söylersen daha kolay yardımcı oluruz.
Kesinlikle önermiyorum. Valorant da 78 dereceyi görüyor kartOyun içinse çok daha iyi olan RX 6700 alın daha uyguna.
Sapphire RX 6700 11321-03-20G 160 Bit GDDR6 10 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sapphire RX 6700 11321-03-20G 160 Bit GDDR6 10 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sapphire RX 6700 11321-03-20G 160 Bit GDDR6 10 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
aslında çoğu hikayeli oyunda amd ekran kartları güzel seviyede ama pubg fornite gtaV tarzı oyunlarda nvdia kartları öne geçiyor muadillerine göre ona da bakması lazım.Valla ben arkadaşın yerinde olsam 6700 XT kovalarım. Single oyunlar için çok yetersiz geldi bana 3060. Hatta 3060 Ti bile DLSS olmadan bir tık sıkıntı.
Ben hep bunu belirtiyorum. Hikayeli için amd Rekabetçi için Nvidia.aslında çoğu hikayeli oyunda amd ekran kartları güzel seviyede ama PUBG fornite gtaV tarzı oyunlarda nvdia kartları öne geçiyor muadillerine göre ona da bakması lazım.
ben arkadaşın yerinde olsam otururum fırsat yakalamaya çalışırım, bütçemi sonuna kadar kullanmaya çalışırım.