Rtx 3060 İle Eth Daha Kazançli Ergomu

Etc mi eth mi ? Bir yerden bir yere eth olarak çekim yapmak yüksek gönderi ücretine neden olabilir. Gönderi ücreti en uygun gönderim şekli eth yi trx e çevirip binance tr adresine çekmek oradan da TL ye çevirip çekmektir. Sadece 1 trx keser gönderi ücreti olarak o da şu an 91 kuruş.
Knk merhaba ben gelen parayı surekli binance tr atiyorum ama komisyon olarak 1trx demiştin 4 tl kesiyo knk limit yapmiyorum direk piyasa degerinden satiyorum acaba bu yuzdenmi

Knk merhaba ben gelen parayı surekli binance tr atiyorum ama komisyon olarak 1trx demiştin 4 TL kesiyo knk limit yapmiyorum direk piyasa degerinden satiyorum acaba bu yuzdenmi
1 trx i kucoinden eth satıp trx aldığında binance tr ye gönderirken alınan gönderi ücreti olarak söyledim. Gönderirken 1 trx kesiyor her zaman. Binance tr parayı tl yaparken alıyorsa o kadar para onu bilemem. Bu arada sen sürekli gönderi yapıp sürekli bozduruyorsan dönüştürmelerde gönderilerde sürekli kayıp yaşarsın. Biriktir mesela 15 gün 1 ay öyle çek.

1 trx i kucoinden eth satıp trx aldığında binance tr ye gönderirken alınan gönderi ücreti olarak söyledim. Gönderirken 1 trx kesiyor her zaman. Binance tr parayı TL yaparken alıyorsa o kadar para onu bilemem. Bu arada sen sürekli gönderi yapıp sürekli bozduruyorsan dönüştürmelerde gönderilerde sürekli kayıp yaşarsın. Biriktir mesela 15 gün 1 ay öyle çek.
Haa tamam abi yaparım trx olarak gonderiyorum ya onu gonderdikten sonra btc donustursem yine kayip yaşarmiyim fazla yoksa hiç ellemim 15 gun bekletimmi

Haa tamam abi yaparım trx olarak gonderiyorum ya onu gonderdikten sonra btc donustursem yine kayip yaşarmiyim fazla yoksa hiç ellemim 15 gun bekletimmi
15 günde 30 günde bir alsan sürekli gönderi ve çeviri ücreti ödemezsin. Gönderiyi aldıktan sonra neye çevirirsen çevir çevirirken komisyon alır tüm borsalar. İleride değerlenmesini beklersen ve acil para lazım değilse kucoinde ethereum olarakta bekletebilirsin. Tercih senin.

15 günde 30 günde bir alsan sürekli gönderi ve çeviri ücreti ödemezsin. Gönderiyi aldıktan sonra neye çevirirsen çevir çevirirken komisyon alır tüm borsalar. İleride değerlenmesini beklersen ve acil para lazım değilse kucoinde ethereum olarakta bekletebilirsin. Tercih senin.
Anladim peki sağol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,761
Üyeler
187,238
Son üye
spassstic
Geri