- Reaksiyon skoru
- 61
25 şubatta rtx 3060 gelicek ve ben gamegarajda palit inno3d gördüm 2side 2 fanlı bunlardan başka model gören oldu mu ve hangi sitede söylerse sevinirim
3 fanlısı da var, OC olanı da var yani modeller farklı.25 şubatta rtx 3060 gelicek ve ben gamegarajda palit inno3d gördüm 2side 2 fanlı bunlardan başka model gören oldu mu ve hangi sitede söylerse sevinirim
2si arasından hangisini tercih ediyimInno3D - Palit soğutması kötü değil. Bence alınabilir.
Hangisi gözüne hoş geldiyse onu tercih edebilirsin.2si arasından hangisini tercih ediyim
ben olsam palit alırdım.2si arasından hangisini tercih ediyim
4700e elden veriyorum 2060ı valla 200 lira için daha da uğraşamam 3060ida 5kys felan alsam cok güzel olur tabi çıkarsa bu fiyataEn ucuzunu alıp geçin hepside işinizi görücektir
inşallah hocam bakalım 25 şubatı sabırsızlıkla bekliyoruz4700e elden veriyorum 2060ı valla 200 lira için daha da uğraşamam 3060ida 5kys felan alsam cok güzel olur tabi çıkarsa bu fiyata
INNO3D ve Palit iyidir.25 şubatta rtx 3060 gelicek ve ben gamegarajda palit inno3d gördüm 2side 2 fanlı bunlardan başka model gören oldu mu ve hangi sitede söylerse sevinirim
Sattım 2060i 4750ye elim dede Bi miktar para var 3060 bekliyoruz bakalımINNO3D ve Palit iyidir.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
inşallah hocam bakalım 25 şubatı sabırsızlıkla bekliyoruz
Dün ki olaydan sonra ben bekleyemiyorum vallahi ucuz ve bol stoklu çıksa çok kişinin işine yarayacak ama ben üzüleceğiminşallah hocam bakalım 25 şubatı sabırsızlıkla bekliyoruz