Rtx 3060 ti Sistem @Admin

Reaksiyon skoru
5
Abdullah abi yeni hazırlayacağın sistemde 32 gb ram olma şansı olur mu ve fiyatlar uygun olur mu ?

Özelleştirme kısmında olma şansı var.
Eğer yoksa aynı Ram modelini başka yerden sipariş edebilirsin.

fiyat muhtemelen 8-10k arasında olur ve rami dilersen zaten sen arttırabilirsin adam genele hitap etmek zorunda 32 gb koyacağını sanmıyorum abartı gelecektir

fiyat muhtemelen 8-10k arasında olur ve rami dilersen zaten sen arttırabilirsin adam genele hitap etmek zorunda 32 gb koyacağını sanmıyorum abartı gelecektir
13 k 9 k arası olsa çok uygun olurda umarım bu seferde güzel iş çıkartır kral emeğiyle yapan tek donanımarşivi çnkü

hocam 8k dan çıkarsa 10k yada razıyım 10 tane sipariş edicem

Emin misin?
Satıcıların dedikleri bunlar ama sen bilirsin yine de.
Olmaz merak etme giderim en kötü 10 kişi tutar itopyaya gider herbirine aynı bilgisayardan aldırtırırım

Ondan dolayı sipariş iptal olmaz merak etme
Bir sal be bir sal 10 tane ne aç gözlü müsün ben sistem alıcam alamıyoeum sizin gibiler yüzüne sistemi olup sistem alanlarada sinirim bozuluto 6 yılda 15k yı zor topladım siatem alcam diye adam 10 tane alcam diyor ayıp be
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olmaz merak etme giderim en kötü 10 kişi tutar itopyaya gider herbirine aynı bilgisayardan aldırtırırım
He bir zeki sensin tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,719
Üyeler
186,233
Son üye
cankurtaran
Geri