Furkan_wx1
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
3060ti AMD Ryzen 5 5500 takmak mantıklımı 5600 yerine
Aklıma girme hocam 2 gğndür kart arıyorum. Bide ilk defa sıfır bir ekran kartı alacağım. Beni 3060 Ti 2 3 yıl yayın yapayım oyun oynayım AAA seviyede bana yeter yani açıkcasıSiz bilirsiniz hocam sıfır 3060ti fiyatına ikinci el temiz 3070ti alabilirdiniz
Şu an piyasada önerebileceğiniz 3060ti sistem var mı?
3060ti 3070 arasındaki fark değer mi hocam?Aralarında hafife alınacak bir fark yok. Eğer bütçe varsa 3060 ti tercih edilmesi taraftarıyım.
İkinci el alacak olursam oraya 3070 takarım hocam ayrıyaten ikinci el parça sayısını arttırırım fakat pek bilgi, tecrübe sahibi değilim ekran kartı miningli yorgun çıkarsa veya adam temiz diyip 1 ay bile mining yapılmış olursa kendimi enayi hissedirimama ben 2. el ekran kartıyla bu sistemi öneririm![]()
GameGaraj | OEM Paketler, Oyuncu Laptopları ve Ekipmanları
Oyuncu laptopları, OEM paketler, oyuncu monitör, klavye, mouse gibi tüm oyuncu ekipmanları en uygun fiyatlarla Game Garaj'da sizleri bekliyor.www.gamegaraj.com
![]()
MSI B550M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 10.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz 6 Çekirdek 35MB Önbellek Soket AM4 Box İşlemci - incehesap.com
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz 6 Çekirdek 35MB Önbellek Soket AM4 Box İşlemci fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
![]()
Corsair Carbide SPEC-DELTA RGB CC-9020132-EU Led Fanlı 650 W ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Carbide SPEC-DELTA RGB CC-9020132-EU Led Fanlı 650 W ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Corsair Carbide SPEC-DELTA RGB CC-9020132-EU Led Fanlı 650 W ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Corsair Vengeance Lpx 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 CMK16GX4M2Z3200C16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Vengeance Lpx 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 CMK16GX4M2Z3200C16 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Vengeance Lpx 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 CMK16GX4M2Z3200C16 Ram özelliklerini incele, 4.620,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Western Digital Green SN350 WDS480G2G0C PCI-Express 3.0 480 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Green SN350 WDS480G2G0C PCI-Express 3.0 480 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Green SN350 WDS480G2G0C PCI-Express 3.0 480 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Dark Freezer X96 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X96 İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Dark Freezer X96 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
böyle 15500tl ye geliyor tabi az daha para verip hazır sistem almak sizin kararınızEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Farka değer mi tartışılır, eğer sistemi ucu ucuna topluyorsam ve diğer parçalardan kısıyorsam vermem. Bütçe varsa tercih edilebilir tabi ki.3060ti 3070 arasındaki fark değer mi hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İkinci el alacak olursam oraya 3070 takarım hocam ayrıyaten ikinci el parça sayısını arttırırım fakat pek bilgi, tecrübe sahibi değilim ekran kartı miningli yorgun çıkarsa veya adam temiz diyip 1 ay bile mining yapılmış olursa kendimi enayi hissedirim
genelde ilan açıklamalarında yazar durmunu sen topla biz yorumlarız3060ti 3070 arasındaki fark değer mi hocam?
İkinci el alacak olursam oraya 3070 takarım hocam ayrıyaten ikinci el parça sayısını arttırırım fakat pek bilgi, tecrübe sahibi değilim ekran kartı miningli yorgun çıkarsa veya adam temiz diyip 1 ay bile mining yapılmış olursa kendimi enayi hissedirim
Şu an 3070li sistem alırsam monitör alamayacağım (iler ki süreçte almayı düşünüyorum) fakat 3060ti alırsam monitör de alabiliyorum. Kullanım amacı oyun ve yazılım olacak 3-4 sene kullanmak istiyorumFarka değer mi tartışılır, eğer sistemi ucu ucuna topluyorsam ve diğer parçalardan kısıyorsam vermem. Bütçe varsa tercih edilebilir tabi ki.
Hocam ben açıkçası alt takım olduğu için Max anca 3060 ti ye çıkabiliyorum. Onda bile anca R5 3600 kullanacağım bir süre.Farka değer mi tartışılır, eğer sistemi ucu ucuna topluyorsam ve diğer parçalardan kısıyorsam vermem. Bütçe varsa tercih edilebilir tabi ki.
Diğer parçaları aksatmanı tavsiye etmem. 3060Tİ düşük bir model değil, zaten istediğin her işi yapabileceksin.Şu an 3070li sistem alırsam monitör alamayacağım (iler ki süreçte almayı düşünüyorum) fakat 3060ti alırsam monitör de alabiliyorum. Kullanım amacı oyun ve yazılım olacak 3-4 sene kullanmak istiyorum
Yine darboğaz yapacak ki. 3070 alsan da darboğaz yapacak. Alabildiğinin en yükseğini al, işlemcini yükseltirsin olur biter.Hocam ben açıkçası alt takım olduğu için Max anca 3060 ti ye çıkabiliyorum. Onda bile anca R5 3600 kullanacağım bir süre.
Peki hocam 3060ti sistem ve monitör alacağım değerli yorumunuz için teşekkür ederim.Diğer parçaları aksatmanı tavsiye etmem. 3060Tİ düşük bir model değil, zaten istediğin her işi yapabileceksin.
Kasım ayı içerisinde 3060ti sistem çıkmazsa mecbur kendim toplayacağım o zaman tekrardan forumdan yardım talep ederim teşekkür ederimgenelde ilan açıklamalarında yazar durmunu sen topla biz yorumlarız
Hocam alabileceğim oda ucundan yani taksite böldüreyim diyorum fakat en yüksek taksitli peşin fiyata onu bulamadım. Maaştan az kesilsin derdim o açıkcası. Birde güç kaynağı alacağım.Diğer parçaları aksatmanı tavsiye etmem. 3060Tİ düşük bir model değil, zaten istediğin her işi yapabileceksin.
Yine darboğaz yapacak ki. 3070 alsan da darboğaz yapacak. Alabildiğinin en yükseğini al, işlemcini yükseltirsin olur biter.
N11 de bir karta isim vermiyim o bankaya 9 taksite kadar peşin fiyata taksite bölüyor hocam. Fakat mesela bu kart dün yine 8880 TL idi bugün 8722 TL. Geçen hafta en ucuz 3060 Ti 7800 TL civarındaydı. Düşecek gibi geliyor sanki.Diğer parçaları aksatmanı tavsiye etmem. 3060Tİ düşük bir model değil, zaten istediğin her işi yapabileceksin.
Yine darboğaz yapacak ki. 3070 alsan da darboğaz yapacak. Alabildiğinin en yükseğini al, işlemcini yükseltirsin olur biter.