- Reaksiyon skoru
- 50
hocam o kadar bulanık olmaması gerek bence temiz windows 10 home yada home sl (single language) kurulumu yapıp internete bağlanmadan güncel chipset ve ekran kartı driverını yükleyin çünkü cihazınızda çok fazla terslik mevcut, bunu 125w üstünde gta5 dışındaki oyunlarda da yanlış anlamadıysam bütün oyunlarda yaşıyorsunuz ve her şey bulanık diyorsunuz, normal şartlarda cihazın kendi ekranında bir ayar yapmadan görüntünün aşırı keskin olması gerek çünkü ekran 2.5k çözünürlükte ama sizde bir sorun var ve büyük ihtimal yazılımsalPeki ben bu metin2 sorununu nasıl çözeceğim pcyi ilk aldığım zamanlar netti fakat sonra bişeyler oldu sıfırladım güncellemeler yaptım gitti. Görüntü çok bulanık. Aynı şekilde blitz uygulaması ve birçok uygulama bulanık yazılar. Özel ölçeklendirme kullanıyorum diğer türlü masaüstüde bulanık çirkin görünüyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bazı uygulamaların bildirim pencereleri açıldığında pencerenin sağ altında kalan tamam benzeri kapatma butonlarındaki yazıların hafif bulanık olması normal ama bu çok nadir ve uygulama kaynaklı bir durum ve sürekli olmaması gerekiyor yani tekrarlamamalı