Çözüldü✓ RTX 3070 Aorus Master Alınır mı?

Menunmusunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20 bin 1 bin lira daha koyduğumda ti versiyonu var sizce.

Fiyatları aşağı yukarı değişiyor.

Benim başka baktığımda msi suprim x birde oc modelleri az olduğu için bana oc lazım bu modelde yok ama olsun.

Üst model dediğiniz nelerdir mesela bu değil mi?

Cevap alabilirmiyim?
Memnunum, gayet hoşuma giden bir kart.

Ortalar kaç derece çalışıyor birde kendi yazılımı ile kontrol edebiliyormuşum ve 4 yıl garanti olayı hakikaten varmı?
5f974972-fa05-4b48-b275-040311c82668.jpg

Ortalar kaç derece çalışıyor birde kendi yazılımı ile kontrol edebiliyormuşum ve 4 yıl garanti olayı hakikaten varmı?
Bütçen varsa bu bütçede bundan iyi Nvidia kart/model yok. Gayet kaslı model ve fiyatı çok iyi.
1647002404148.png

17.5' a zotac extreme holo varken gigabyte gibi bir markanın yüzüne bile bakmam. 21k' ya 6900xt var zaten 3080ti dengi. Alınmaz. Zotac Extreme Holo daha iyi bir model.
ben 3070 aorus'u 13.5'a buldum diye aldım yoksa MSİ Suprim X'e giderdim yüksek ihtimal.

17.5' a zotac extreme holo varken gigabyte gibi bir markanın yüzüne bile bakmam. 21k' ya 6900xt var zaten 3080ti dengi. Alınmaz. Zotac Extreme Holo daha iyi bir model.
Vatanın dünyanın en güvenilir markası olduğunu düşünüyor o yüzden takmış vatana

Vatanın dünyanın en güvenilir markası olduğunu düşünüyor o yüzden takmış vatana
Ben mi aslında bir nevi doğru ben itopyadanda düşünüyorum ama aorus yok olsa alayim.

ben 3070 aorus'u 13.5'a buldum diye aldım yoksa MSİ Suprim X'e giderdim yüksek ihtimal.
Bende msi suprim düşünüyorum ama bakacağım.

Peki 21 bin TL 6900 varmı yada 3080 ti atarmısınız bakayim.

Geri