Neler Yeni

Rtx 3070 si arıza ve incehesap

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer kanarya
Asus rtx3070 si ekran kartım var.sürekli mavi ekran ve siyah ekran sorunu ile tamircime götürdüm.bana çip ölmüş artık yani yanmış dedi ve başka ekran kartı takınca çalışıyor sistem dedi.bende garanti ye baktım az kalmış ama var:).ürünü sistem olarak incehesap tan almıştım.ürünü yarın göndereceğim ama sorularım var.müşteri temsilcisi ile konuştuğumda değişim talep ederse muadili olur filan dedi.

1-para iadesi olursa 2022 de aldığım ve 10.000 olan kart şu anki kurla fazla para ile mi iade ederler yoksa 10.000 mi

2-3070 muadili dedikleri yine asus mu oluyor,benim modelim stokta gözükmüyor ne olur?

3-ekran kartını 70 derece geçirmeden kullanmama rağmen neden oldu anlamadım,asus kullanıcı hatası dermi.

Bu süreç ile ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
EREN
vala dengi yoksa misli diye biliyorum tabi para atmazlarsa

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Gökhan
para iadesindense muadil ürün istemeni öneririm para iadesinde enflasyona çok para kaybedersin. yine de haklarını sorabilirsin tabi

2-3070 muadili dedikleri yine asus mu oluyor,benim modelim stokta gözükmüyor ne olur?
muadilin benzer özellikte demek yani adamın elinde hiç 3070 yoksa da ona benzerini vermesi gerekir.
bu konuda belki 4070 muadil olarak kabul edilebilir belki adam sana en fazla 4060 yada 4060 ti verebilirim der. ama sana elindekinden daha düşük ürün veremez vermemesi gerekir ama burası türkiye ben kaç kere bu yüzden tüketici hakem heyetine başvurdum. elini çabuk tutup firmaya eposta atmanı öneririm elinde onlarla iletişime geçtiğinin belgesi olursa ilerde sıkıntı yaşadığında dava açabilirsin

ZeusTR

80+
Tamirci ekran kartına müdahale ettimi içini felan açtıysa garanti dışı kalır

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer kanarya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Etmedi abi garantisi varmı yoksa bir şeyler yapmaya çalışıyım ama yine verimli olmaz dedi.peki sizce kullanıcı hatası derler mi

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Görkem
öncelikli olarak şunu bil ve böyle çakallığa başvurulursa kesinlikle kabul etme
garantiye gönderdiğin ürün tamir edilemiyorsa

para iadesine zorunlu tutulamazsın

para iadesi ürün birebir değişimi veya muadil ürün değişimi bir seçenektir ve burdaki seçenek tüketici seçilecek şekilde belirtilmiştir kanunda

ayrıca senin kartından teknik olarak aynı değerlerde veya bir tık üstünü verdiklerinde extra fark talep etme hakları da yoktur

yukarıdaki arkadaşın dediği gibi
4060 ve 4060 ti her ne kadar daha nesil ürünler görünseler de
saf kas gücü düşünüldüğünde kartından iyi kartlar değil
bu yüzden alacağın kart 4070 4070s grubu olabilir
ama adamlar 4070 önerirse de illaki 4070s istiyorum diyede diretme

ben bu mesajı yazarken son cevabı açan arkadaşın sorduğu sorudaki soru
tamirci bu sorunu kartın içini açarak verdi ise
hiç garanti işi için uğraşma garanti dışı kaldı cihazın

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer kanarya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
para iadesindense muadil ürün istemeni öneririm para iadesinde enflasyona çok para kaybedersin. yine de haklarını sorabilirsin tabi

muadilin benzer özellikte demek yani adamın elinde hiç 3070 yoksa da ona benzerini vermesi gerekir.
bu konuda belki 4070 muadil olarak kabul edilebilir belki adam sana en fazla 4060 yada 4060 ti verebilirim der. ama sana elindekinden daha düşük ürün veremez vermemesi gerekir ama burası türkiye ben kaç kere bu yüzden tüketici hakem heyetine başvurdum. elini çabuk tutup firmaya eposta atmanı öneririm elinde onlarla iletişime geçtiğinin belgesi olursa ilerde sıkıntı yaşadığında dava açabilirsin
Yada şöyle bir şey olur mu hocam ben 3 5 para atsam 4070 verebilirlermi öyle konuşsam.birde burda incehesap ile mi muhatap olacağım

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Yunus Emre Uzun

para iadesi ürün birebir değişimi veya muadil ürün değişimi bir seçenektir ve burdaki seçenek tüketici seçilecek şekilde belirtilmiştir kanunda

ayrıca senin kartından teknik olarak aynı değerlerde veya bir tık üstünü verdiklerinde extra fark talep etme hakları da yoktur

ağzınıza sağlık hocam şunu söylemek istedim çoğu oyun karşılaştırmalarında 4060ti model ile benzer fpsler alıyor zaten bence daha güncel daha az güç tüketimi vs vs bu modelde tercih edilebilir hani hiç sanmıyorum 4070 ve s modelini sunacaklarını

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Görkem
Yada şöyle bir şey olur mu hocam ben 3 5 para atsam 4070 verebilirlermi öyle konuşsam.birde burda incehesap ile mi muhatap olacağım
hocam neden para veriyorsun
yasada senin hakkın zaten aynı ürün veya aynı gpu ya sahip başka bir markanın ürünün ü bulamassa bir üstünü alma hakkın
yok yere senin hakkın iken neden veriyorsun

bu arada firmanın elinde
afox axle gibi markaların 3070 i mevcut

illaki asus olsun gibi bir tavrımız yok
illaki asus msi gigabyte gibi daha bilinir markalar olsun gibi bir tavrımız da yok

ama bu iki markanın ürününü de kabul etme

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer kanarya

Çok teşekkürler tamirci dediki garantin yoksa bir şeyler deneyim dedi ama pek etkili olmaz dedi zaten arayıp söyledim garanti var diye 3 5 ayla kurtardık Allahtan.benimde aklımda 4070 var sonuçta 3070 4060 tan daha performanslı bide kargo verirken sorunları not yazın dediler oradada serin ve bakımlı kullandım,hep asusu tercih ederim diye belirteceğim bi işe yarar belki xd daha önce aynı etaplardan geçenler varmı varsa ek bilgiler verirse sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam neden para veriyorsun
yasada senin hakkın zaten aynı ürün veya aynı gpu ya sahip başka bir markanın ürünün ü bulamassa bir üstünü alma hakkın
yok yere senin hakkın iken neden veriyorsun

bu arada firmanın elinde
afox axle gibi markaların 3070 i mevcut

illaki asus olsun gibi bir tavrımız yok
illaki asus msi gigabyte gibi daha bilinir markalar olsun gibi bir tavrımız da yok

ama bu iki markanın ürününü de kabul etme
tabii ki hocam axle neymiş yav :) bi zahmet hakkımı versinler axle lara da düşmeyelim

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Gökhan
bi konuşun hocam daha kartı göndermediniz inceleyecekler sonrasında servise verirler. yada direk sen de servise verebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer kanarya
Ama işte asus un kullanıcı hatası demesinden korkuyorum tamir için ekran kartı kadar para istiyorlarmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi konuşun hocam daha kartı göndermediniz inceleyecekler sonrasında servise verirler. yada direk sen de servise verebilirsin
Olay bi sonuçlansın bakalım dediler

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Görkem
Çok teşekkürler tamirci dediki garantin yoksa bir şeyler deneyim dedi ama pek etkili olmaz dedi zaten arayıp söyledim garanti var diye 3 5 ayla kurtardık Allahtan.benimde aklımda 4070 var sonuçta 3070 4060 tan daha performanslı bide kargo verirken sorunları not yazın dediler oradada serin ve bakımlı kullandım,hep asusu tercih ederim diye belirteceğim bi işe yarar belki xd daha önce aynı etaplardan geçenler varmı varsa ek bilgiler verirse sevinirim
burası Türkiye diye bir söz var ya
malesef o söz bu tür durumlarda cuk diye oturan bir söz

sen gönderirsin kartı adamlar sormadan 4070 değil 4070 super bile gönderir
ben gönderirim kartı uğraş babam uğraş kullanıcı hatası diye üstünden atamasını mı ararsın
3070 gönderirsin 4060 teklif eden mi ararsın

yani malesef bu konuda bu yolları yalnız başına yürüyeceksin
sürecin ilerlemesi inan bana biraz şans işi ilk aşama için
ama olumsuz bir seneryo çıkarsa bu biraz senin süreçteki dik duruşun konunun arkasına düşmenle alakalı ilerler

Top Bottom