Neler Yeni

Çözüldü✓ RTX 3070 Ti Sistemimi Sonunda Topladım

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
Çok İyi Güzel Günlerde Kullanın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim Allah Size de nasip eder inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim Allah Size de nasip eder inşallah 26.5K Ya Geldi 2 Aydır İndirim Kovalıyorum
26.5 K ya 3070 ti sistem zor alınır kartı kaça aldın nereden aldın kendin mi toplayacaksın bilgisayarcıya mı toplatacaksın?

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Emre
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Bende sistemi böyle toplarken çok hevesliydim. 26.5k fiyat baya bi yüksek valla oda malum ekonomik sıkıntılar. Ben 3080Tİ R9 5900x 22.5K

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Güzel sistem. Darısı başımıza

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Bende sistemi böyle toplarken çok hevesliydim. 26.5k fiyat baya bi yüksek valla oda malum ekonomik sıkıntılar. Ben 3080Tİ R9 5900x 22.5K
Ne zaman topladın gerçekten de bu fiyatlar normal değil kimsenin rağbet etmemesi lazım bu fiyatlara kimse almasa ellerindeki ile idare etseler paşa paşa düşecek fiyatlar ama kendileri kaşınıyor sonra fiyatlar niye böyle diye isyan ediyorlar zaten satıcılar indirimli sattıkları ürünlerden bile hakkettiğinden fazla kar elde ediyor gıda sektöründe dönen çakallıklar burada da dönüyor!

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Emre
Ne zaman topladın gerçekten de bu fiyatlar normal değil kimsenin rağbet etmemesi lazım bu fiyatlara kimse almasa ellerindeki ile idare etseler paşa paşa düşecek fiyatlar ama kendileri kaşınıyor sonra fiyatlar niye böyle diye isyan ediyorlar zaten satıcılar indirimli sattıkları ürünlerden bile hakkettiğinden fazla kar elde ediyor gıda sektöründe dönen çakallıklar burada da dönüyor!
Benim tam 1 sene oluyor bütün parçaları Mart ayında topladı. Hepsini. Dediğin gibi kimse almasa herkes seve seve indirecek. Ama maalesef her ne kadar ekonomi kötüyse bunun yanında satıcılar da ayrı oynuyor. Adam 200 TL ye aldığı ürünü 10x satıyor.

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Hayırlı olsun kardeşim

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
Benim tam 1 sene oluyor bütün parçaları Mart ayında topladı. Hepsini. Dediğin gibi kimse almasa herkes seve seve indirecek. Ama maalesef her ne kadar ekonomi kötüyse bunun yanında satıcılar da ayrı oynuyor. Adam 200 TL ye aldığı ürünü 10x satıyor.
Her ürününün kendine has kodu var 2020 de sipariş edilen bir ürün 2022 fiyatı ile satılması uygun değil bunların denetlenmesi gerekiyor! Ben 2010 de asgari ücretin 2.5 katıyla o dönemin en güçlü grafikli oyununu oynayacak PC toplayabildim şimdi ise asgari ücretin 2.5 katına giriş seviye PC toplayabiliyoruz!

Top Bottom