kesinlikle fiyatida baya uygun
AlimiOha sıfır 3080 kaldı mı ya performansıına göre fiyatı çok iyi.
Yanına i5 14400f alamayı düşünyorum nasıl olur bu ikiliOha sıfır 3080 kaldı mı ya performansıına göre fiyatı çok iyi(sıfır alınacaksa tabii ki).
Bu fiyata2. el almayacaksan o zaman alınır.Alimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanına i5 14400f alamayı düşünyorum nasıl olur bu ikili
Bence amd sistem dizin uzun vadede işlemci upgrade çok rahat olur. 1440f ölü soket şuan boşa para kaybı.Alimi
Yanına i5 14400f alamayı düşünyorum nasıl olur bu ikili
İntel anakartım var hali hazırda o yüzden intel alıcam soketi bi kenara bırakırsak nasıl kombinasyon olurBu fiyata2. el almayacaksan o zaman alınır.
Bence amd sistem dizin uzun vadede işlemci upgrade çok rahat olur. 1440f ölü soket şuan boşa para kaybı.
Bide arada 2000 tl farkla 3080 süprim x var bu nasıl https://www.n11.com/urun/msi-nvidia...dr6x-320-bit-ekran-karti-2129255?magaza=itboxBu fiyata2. el almayacaksan o zaman alınır.
Bence amd sistem dizin uzun vadede işlemci upgrade çok rahat olur. 1440f ölü soket şuan boşa para kaybı.
alınır bence
Hiç bir sorun olmaz yeteri kadar besler.İntel anakartım var hali hazırda o yüzden intel alıcam soketi bi kenara bırakırsak nasıl kombinasyon olur
Hocam sıfır + msi bence farka değerikinci elde bu modelin temizleri 15 e falan satılıyor ben zotac marka ikinci eli 13 e aldım daha yeni
değer tabi ikinci eli 15 bin 18 e sıfırı alınır ama gerçekten sıfır mı acabaHocam sıfır + msi bence farka değer
Yorumlarda millet almış sıfırken zamanında iade ederim en kötü iknci el gelirsedeğer tabi ikinci eli 15 bin 18 e sıfırı alınır ama gerçekten sıfır mı acaba
N11 olduğu için sıkıntı çıkmaz bencedeğer tabi ikinci eli 15 bin 18 e sıfırı alınır ama gerçekten sıfır mı acaba