evet verir. Uçuk performanslar bekleme fakat oynatır.sizce 4k high-ultra iş görür mü ?
2. el 3090 bakıyorum da, kaç sene daha 4K için iş görür bu kart peki24 GB VRAM ile yüksek çözünürlükte dokular ve modlar için fazlasıyla yeterli, ray tracing performansı iyi, DLSS desteği ile çok daha akıcı oynanış sağlanabilir, AAA oyunlarda 60+ FPS vermesi mümkün, özellikle DLSS açıkken.
Bu kart 1080ti gibi döneminin en üst seviyesi bi kart olduğu için uzun yıllar daha kullanırsın. 24gb vram çok uzun yıllar yeterli gelir ama teknoloji illa eskir. Miting çıkması olma ihtimali de çok yüksek.2. el 3090 bakıyorum da, kaç sene daha 4K için iş görür bu kart peki
çıkan oyunların optimizasyonuna göre değişir ve senin oynayacağın oyunlara göre de değişir buna bir süre vermek pek mantıklı olmaz fakat 3-4 sene daha güncel oyunları ve çıkacak oyunları 4k da oynatır.2. el 3090 bakıyorum da, kaç sene daha 4K için iş görür bu kart peki
2025 2028 arası dönemde RTX 3090, çoğu oyunu yüksek ultrada ve en az 1440p, çoğu zaman 4K çözünürlükte oynatabilir, 2027 ve sonrası itibarıyla, 4K Ultra + RT + 60 FPS hedefliyorsan, kart yetersiz kalabilir, ama 1080p/1440p'de oynuyorsan veya grafik ayarlarında biraz fedakarlık yapmayı sorun etmiyorsan, daha uzun süre kullanılabilir.2. el 3090 bakıyorum da, kaç sene daha 4K için iş görür bu kart peki
alınmazsizce 4k high-ultra iş görür mü ?
Bazen gidiyorlar dlss 2 destekleyen ekran kartına dlss 4 desteklettiriyorlar (anonim yazılımcılar) hocam bunlar kullanılsa olmaz mı ?alınmaz
fiyatları çok uçuk 2.elde
5060ti 16 gb alıyorsun 2.el 3090 fiyatına zaten dlss ve mfg açarak 4k da 5060ti da gayet iyi oynatır üstüne sıfır garantili ürünün olur
hocam 2.elde 3090 a 25 bin tl isteniyor temizine verilirmi sizce sıfır 5060ti alıp tüm oyunlarda dlss ve fg yada mfg açar ayarlarıda ultra degil high da açar oynarBazen gidiyorlar dlss 2 destekleyen ekran kartına dlss 4 desteklettiriyorlar (anonim yazılımcılar) hocam bunlar kullanılsa olmaz mı ?
Tabi öyle çok daha mantıklıhocam 2.elde 3090 a 25 bin tl isteniyor temizine verilirmi sizce sıfır 5060ti alıp tüm oyunlarda dlss ve fg yada mfg açar ayarlarıda ultra degil high da açar oynar