RTX 3090 mining performansı en iyisi mi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
35000
Merhabalar 35 bin tl bütçem var mining işine girmek istiyorum öğrenciyim 1 adet rtx 3090 mı almalıyım yoksa düşük kartlardan 6 tane alıp rig sistemli bir şey mi kurmalıyım öneriniz nedir ?

1 tane 3090 alman çok saçma olur, alabildiğin kadar gtx 1070 veya alabildiğin kadar gtx 1060 6 gb alman sana en çok kazım hızını verir fakat biraz fazla elektrik tüketirler

Merhabalar 35 bin TL bütçem var mining işine girmek istiyorum öğrenciyim 1 adet rtx 3090 mı almalıyım yoksa düşük kartlardan 6 tane alıp rig sistemli bir şey mi kurmalıyım öneriniz nedir ?
Hayır şuan en iyisi 3090 değil Nvidia madencilik kartı çıkmıştı yanlış değilsem

Merhabalar 35 bin TL bütçem var mining işine girmek istiyorum öğrenciyim 1 adet rtx 3090 mı almalıyım yoksa düşük kartlardan 6 tane alıp rig sistemli bir şey mi kurmalıyım öneriniz nedir ?
1 tane RTX 3090 yaklaşık 4 tane GTX 1660Ti/RX 580 gücünde miningde.

6600xt veya6600 suan cok verimli w/mh/S acisindan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni nesil almani teavsiye ederim eskilerle ugrasma hic

1070 veya 1060 lardan al hocam ama elektrik fazla tuketirler biraz

Senin yerinde olsam orta segmentte iki tane hazır sistem alırım. 2 tane de GT 1030 alırım. Hazır sistemlerdeki ekran kartını alıp GT 1030'u takıp satarım. Kalan paraya daha düşük 2 sistem alır ve aynısını uygularım. Toplamda 4 tane ekran kartım olmuş olur. 3000G ve 1600 Watt PSU ile basit bir rig oluştururum. Elime para geçtikçe aynısını uygularım. Bu şekilde hiç çalışmadan aylık yaklaşık 4000 TL maaşım olur.
YTD YTD YTD YTD YTD

1070 veya 1060 lardan al hocam ama elektrik fazla tuketirler biraz
Araştıracağım teşekkürler

Senin yerinde olsam orta segmentte iki tane hazır sistem alırım. 2 tane de GT 1030 alırım. Hazır sistemlerdeki ekran kartını alıp GT 1030'u takıp satarım. Kalan paraya daha düşük 2 sistem alır ve aynısını uygularım. Toplamda 4 tane ekran kartım olmuş olur. 3000G ve 1600 Watt PSU ile basit bir rig oluştururum. Elime para geçtikçe aynısını uygularım. Bu şekilde hiç çalışmadan aylık yaklaşık 4000 TL maaşım olur.
YTD YTD YTD YTD YTD
Bilemiyorum ya çok uğraştırıcı geldi

4 kart almayi tercih ederim

ariza verse gelir surekli devam eder
Haklisin gercekten ama eski nesil oldukları icin cabuk bozulur vesayre tereddut ediyorum

YTD YTD YTD YTD YTD
Yatırım tavsiyesi verip yatırım tavsiyesi değildir demen

Araştıracağım teşekkürler

Bilemiyorum ya çok uğraştırıcı geldi

Haklisin gercekten ama eski nesil oldukları icin cabuk bozulur vesayre tereddut ediyorum
6600 ler eski degil ki

15ayda kendi paradını cıkartır 3090 etheryumda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,864
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri