Neler Yeni

RTX 3090 ve 5950X sistem toplama

Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Erol KARABÖRK
Sistem harika, görüntü harika (y)
Kesinlikle yeni masa almalısın. Sığmamış resmen ve o kadar büyük monitöre çok yakından nasıl bakıyorsunuz?
Masam hazır sayılır evde birkaç dekorasyon planlama işleri var bu geçici bir kurulum oldu zaten kontrol amaçlı. Monitörün rahatsız edeceğini bende düşünüyordum bu masada ama hiç rahatsız etmedi

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Masam hazır sayılır evde birkaç dekorasyon planlama işleri var bu geçici bir kurulum oldu zaten kontrol amaçlı. Monitörün rahatsız edeceğini bende düşünüyordum bu masada ama hiç rahatsız etmedi
Yine de uzun kullanımda gözlerinize yazık olurdu. Masanın hazır olmasına sevindim. Hala masa aynı durumdaysa şimdilik uzun süre oturmayın benim tavsiyem. Değiştirip biraz daha mesafeyi artırınca bol bol keyifli vakit dilerim.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Evet ramleri 3600 yaptım test için PUBG yi indirdim 3840 x 1600 @ 144 Hz çözünürlük ultra ayarlarda 160 170 flps alıyorum. ekran görüntüsünü atacam ama yüklenmedi bir türlü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan yeni eve taşındığım için geçici olarak bir köşeye kurdum arkadaşlar sistemi fotoğraf atınca farklı yorumlar yapılmasın diye söylüyorum. Ayrıca şuan internet sorunumda var mobile bağlanıyorum henüz ev interneti kurulmadı.

kabaca şöyle

Alıntıyı görüntüle

ekran görüntüsü yüklenmiyor mecbur böyle çektim
Hocam çok güzel be... Kısa zamanda güzelinden de büyük bir masa yaptırırsınız. Tadından yenmez...

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Mojo jojo

80+ Silver
Adım adım aldıklarını, alacaklarını söyledi. Buradan fikir alarak topladı sistemi.

Süper vallahi. En son masa da hallolunca bir fotoğraf alırız hocam. Ekmek bandırırız. :p
5-10-15 falan hadi neyse 40 sayfa çok be.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Deltat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Deltat
Bunu Pp sinde x570 olan bir kişi diyor
3090 almayi cok istedim 3000 euro vermeyi bile verecektim ama piyasa karaborsaci dolu yok hic biryerde yok acilmamis sifir 3500 euro soranlar var ebayda :( para olsa tak vergilerle beraber 4bin euroyu bastirirsin alirsin ama yemiyor 4k sadece bir karta vermek

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
konu 17 kasımın baya çok bir fark var @Vesemir dayı bi el at

Top Bottom