Çözüldü✓ RTX 4050 Monster Laptop alınır mı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
110
Aşağıdaki özellikte bir Monster Laptop 28.800₺'ye alınır mı? Ekran kartı iyi midir? Bütçe max. 30.000 ve Trendyol harici bir yerden alamıyorum. Sadece Trendyol!
  • Intel Core i5 12450H​

• 32 GB RAM​

• 1 TB SSD​

• 6 GB RTX 4050​

• FHD 144 Hz​

tongfang kasa ise alınabilir ama yinede tercih edilmez monster

Fason üretimlere bulaşmayın hocam...

Benim çevremdekiler mutsuz ama işlemci 100 dereceyi geçiyor diye. Alınmaz monster.
100 dereceye ulaştığında sistem kendini kapatır.İntel'in işlemci ile ilgili sitesine girerseniz max. temp. değerlerini görebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus Rog al,Acer nitro 16 al.Sıcaklıkları max. yükte 50 den yukarı çıkmaz.! 🤣

monster laptopu dizine 5dk koy sonra kaldır bak' bacaklarının tost olduğunu görüceksin

Sucuklu mu kaşarlı tost mu? 1 yıldır monster kullanıyorum öyle bir şey yaşamadım.
tanıdığım birinin monster laptopu var laptopu dizime koyamıyordum sıcaktan ama oyun oynuyorduk belki ondan da olabilir ama gene fazla şuan asus tuf kullanıyorum yatarken oyun oynuyom hiç dizimin yandığını yada rahatsız olduğumu hatırlamıyorum

Aşağıdaki özellikte bir Monster Laptop 28.800₺'ye alınır mı? Ekran kartı iyi midir? Bütçe max. 30.000 ve Trendyol harici bir yerden alamıyorum. Sadece Trendyol!
  • Intel Core i5 12450H​

• 32 GB RAM​

• 1 TB SSD​

• 6 GB RTX 4050​

• FHD 144 Hz​

Almaızda mahsur yok. 12450h çok ısınma zaten. Şimdiki laptoplar alttan hava alıyor. Üstünde örtü olan sehpa ya da masaya koymayın. Monster'a özgü değil sadece. Acer nitro 5 2023 kullanıyorum. Aynı durum mevcut.

Bahsettiğiniz fiyata Ryzen 7' li sistem denk gelirse daha iyi olur.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,745
Üyeler
185,793
Son üye
AraSxz
Geri