BugategAyas
80+
- Reaksiyon skoru
- 110
Monster pişman ederAşağıdaki özellikte bir Monster Laptop 28.800₺'ye alınır mı? Ekran kartı iyi midir? Bütçe max. 30.000 ve Trendyol harici bir yerden alamıyorum. Sadece Trendyol!
Intel Core i5 12450H
32 GB RAM
1 TB SSD
6 GB RTX 4050
FHD 144 Hz
Çevremde alanlar memnun ama hocam.Monster pişman eder
Benim çevremdekiler mutsuz ama işlemci 100 dereceyi geçiyor diye. Alınmaz monster.Çevremde alanlar memnun ama hocam.
İnsanların beklentileri,tecrübeleri doğrultsunda değişir işlemcinin 95-100 derece olmasını normal karşılayan insanda var pilinin 1 saatte bitmesini hiçe sayanda sonuç olarak iyi kullanıcıyı pişman ederÇevremde alanlar memnun ama hocam.
100 dereceye ulaştığında sistem kendini kapatır.İntel'in işlemci ile ilgili sitesine girerseniz max. temp. değerlerini görebilirsiniz.Benim çevremdekiler mutsuz ama işlemci 100 dereceyi geçiyor diye. Alınmaz monster.
Sucuklu mu kaşarlı tost mu? 1 yıldır monster kullanıyorum öyle bir şey yaşamadım.monster laptopu dizine 5dk koy sonra kaldır bak' bacaklarının tost olduğunu görüceksin
tanıdığım birinin monster laptopu var laptopu dizime koyamıyordum sıcaktan ama oyun oynuyorduk belki ondan da olabilir ama gene fazla şuan asus tuf kullanıyorum yatarken oyun oynuyom hiç dizimin yandığını yada rahatsız olduğumu hatırlamıyorumSucuklu mu kaşarlı tost mu? 1 yıldır monster kullanıyorum öyle bir şey yaşamadım.
Almaızda mahsur yok. 12450h çok ısınma zaten. Şimdiki laptoplar alttan hava alıyor. Üstünde örtü olan sehpa ya da masaya koymayın. Monster'a özgü değil sadece. Acer nitro 5 2023 kullanıyorum. Aynı durum mevcut.Aşağıdaki özellikte bir Monster Laptop 28.800₺'ye alınır mı? Ekran kartı iyi midir? Bütçe max. 30.000 ve Trendyol harici bir yerden alamıyorum. Sadece Trendyol!
Intel Core i5 12450H
32 GB RAM
1 TB SSD
6 GB RTX 4050
FHD 144 Hz