Hocam itopyadaki hazır sistemlere baktımda ürünleri kendim topladığımda aynı sistem daha ucuza geldiHazır sistem üzerinde özelleştirme yapsanız daha uyguna gelir. High power marka 750w tercih edebilirsiniz. Kasa da m-atx baksanız daha iyi
Hocam ramler zaten 2x8 ssd ne önerirsiniz ram için ne önerirsiniz DDR5ramin mhzsi çok düşük ve gecikmesi fazla ramleri ek olarak 2x16 alın hocam eğer 32x32 yapmayacaksanız kısa vadede ve ssd çok pahalı performansına göre
Neden hepsini Amazon'dan alıyorsun? En ucuz neredeyse oradan al?Alıntıyı görüntüle Bu sistem alınır mı? Sadece PSU eksik onun içinde uygun bir şey önerebilir misiniz.
33k çok 2 gün önce bu sistem 26k ya bulunuyordu samsung ssd çok pahallı kingston nv3 öneririm, ayrıca kasada psu bulunuyor mu ve neden 2 fanlı kasa seçtiniz.Alıntıyı görüntüle Bu sistem alınır mı? Sadece PSU eksik onun içinde uygun bir şey önerebilir misiniz.
Hocam kasadan pek anlamıyorum yakışıklı geldi diye seçtim33k çok 2 gün önce bu sistem 26k ya bulunuyordu samsung ssd çok pahallı kingston nv3 öneririm, ayrıca kasada psu bulunuyor mu ve neden 2 fanlı kasa seçtiniz.