Cheazy
80+
Dahası
En basit anlatımla 30 yıllık arkadaşına mı güvenirsin yoksa 2 yıllık tanıştığın arkadaşına mı? Benim olaya bakış açım bu şekilde.
ömrünün sonuna kadar rekabetçi oyun oynamayacaksın 4060 al macera aramaHikaye oynamiyorum. Rekabetçi oynuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önceki sorunlar duzletildi mi peki ?
B580'de hâlâ devam eden sorunlar var diye biliyorum. Özellikle darboğaz büyük bir problem. İkinci ele yönelebilirsin istersen. Bütçene göre 6700xt falan bakabilirsin.Hikaye oynamiyorum. Rekabetçi oynuyor
Önceki sorunlar duzletildi mi peki ?
Ömrümün sonuna kadar da oynayacam hikaye benlik değilömrünün sonuna kadar rekabetçi oyun oynamayacaksın 4060 al macera arama
İkinci el alınmaz yaB580'de hâlâ devam eden sorunlar var diye biliyorum. Özellikle darboğaz büyük bir problem. İkinci ele yönelebilirsin istersen. Bütçene göre 6700xt falan bakabilirsin.
O zaman 7600-7600xt fiyatları makul bulursanız alın geçin.Ömrümün sonuna kadar da oynayacam hikaye benlik değil
İkinci el alınmaz ya
Hocam bilmiyorum yaB580 üst düzey (7800x3D gibi) oyun işlemcileriyle kullanılırsa RTX 4060'ı geçiyor diye biliyorum. Ama RTX 4060 fiyatları da kötü durumda o yüzden RX 7600 / 7600 XT
Hocam beni psu kötü iyi bir psu değil 500 w 580 ya da 4060 dışındakileri besleyenilecegini düşünmüyorumO zaman 7600-7600xt fiyatları makul bulursanız alın geçin.
https://m.n11.com/urun/asus-radeon-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel hocam bunu mu diyorsunuzO zaman 7600-7600xt fiyatları makul bulursanız alın geçin.
Maceralardan hoşlanırsan al reis o zamanKnk ama teat videolarına bakınca 580 daha iyi gözüküyor
En uygunu bu sanırım. PSU markan ne?Hocam bilmiyorum ya
Hocam beni psu kötü iyi bir psu değil 500 w 580 ya da 4060 dışındakileri besleyenilecegini düşünmüyorum
https://m.n11.com/urun/asus-radeon-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel hocam bunu mu diyorsunuz
Uygunluktan değil de psu kötü power bossterin kasasının içindeki 500 w lik psu sorun ordaEn uygunu bu sanırım. PSU markan ne?