RTX 4070 İçin İyi Bir İkinci El Teklif Mi?

walsh20

80+
Reaksiyon skoru
0
Msi Geforge RTX 4070 xslim white ekran kartını yaklaşık 5 ay önce vatan bilgisayardan indirimle 22K ya aldım şuanda kartın sıfır satışı 40K ya ikinci el satmak istediğimde aldığım fiyatı sormadan 25K teklif edildi acaba iyi bir teklif mi yoksa daha iyi bir fiyatı hak eder mi?

Senin için iyi fiyat, o karta çok bile.

O karta 25k veren varsa ve satmak niyetindeysen beklediğin hata!

O karta 25k veren varsa ve satmak niyetindeysen beklediğin hata!
Satıp ne alıcam model yükseltmek için 20k eklemem lazım kutusuz faturasız 4070 bile 24K hadi pazarlıkla zoru başardık 20k oldu benim kartımın garantisi ve faturası var asus rog ile kafa kafaya olan bir modeli 5060 parasına vermem

Satıp ne alıcam model yükseltmek için 20k eklemem lazım kutusuz faturasız 4070 bile 24K hadi pazarlıkla zoru başardık 20k oldu benim kartımın garantisi ve faturası var asus rog ile kafa kafaya olan bir modeli 5060 parasına vermem
Sıfır RTX 5070 bile 29K

0 4070 22k sat bunu al 3k kar elde et performansından kayıp yaşamamış olursun hemde durduğun yerde 3k kazandın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

,

Msi Geforge RTX 4070 xslim white ekran kartını yaklaşık 5 ay önce vatan bilgisayardan indirimle 22K ya aldım şuanda kartın sıfır satışı 40K ya ikinci el satmak istediğimde aldığım fiyatı sormadan 25K teklif edildi acaba iyi bir teklif mi yoksa daha iyi bir fiyatı hak eder mi?
sat git amd 9070xt al 33 e 5070ti tokatlıyor kart

Sazan avi yakalamışsın ver gitsin

Hocam, sen bize kartı 25k'ya satmak mantıklı mı değil mi diye sordun, bizde ona göre cevap verdik. Haaa dersen ki kartı sattıktan sonra üstüne bir şey ekleyip yeni kart alma şansım yok o zaman macera aramanın da mantığı yok.

Not: Ben olsam 25k'ya kartı satıp 2.elden temiz kart ararım, yada 28'e falan çıkma şansın varsa sıfır 5070 almaya çalışırım, 30'a falan çıkarım dersen 2.el 4070 ti super alırım. Seçenek çok...

0 4070 22k sat bunu al 3k kar elde et performansından kayıp yaşamamış olursun hemde durduğun yerde 3k kazandın

,
OC derecesi(fabrika çıkışlı veya sonradan) soğutma performansı parça kalitesi olarak çok fark var 3k için zotac kullanmaya değmez sen üst segment mercedesten inip Renault motorlu mercedese biner misin

Geri