Msi Geforge RTX 4070 xslim white ekran kartını yaklaşık 5 ay önce vatan bilgisayardan indirimle 22K ya aldım şuanda kartın sıfır satışı 40K ya ikinci el satmak istediğimde aldığım fiyatı sormadan 25K teklif edildi acaba iyi bir teklif mi yoksa daha iyi bir fiyatı hak eder mi?
Satıp ne alıcam model yükseltmek için 20k eklemem lazım kutusuz faturasız 4070 bile 24K hadi pazarlıkla zoru başardık 20k oldu benim kartımın garantisi ve faturası var asus rog ile kafa kafaya olan bir modeli 5060 parasına vermem
Satıp ne alıcam model yükseltmek için 20k eklemem lazım kutusuz faturasız 4070 bile 24K hadi pazarlıkla zoru başardık 20k oldu benim kartımın garantisi ve faturası var asus rog ile kafa kafaya olan bir modeli 5060 parasına vermem
Msi Geforge RTX 4070 xslim white ekran kartını yaklaşık 5 ay önce vatan bilgisayardan indirimle 22K ya aldım şuanda kartın sıfır satışı 40K ya ikinci el satmak istediğimde aldığım fiyatı sormadan 25K teklif edildi acaba iyi bir teklif mi yoksa daha iyi bir fiyatı hak eder mi?
Biraz baktım palit'e benzer yanı varmı ben diyorum asus rog dengi sen geliyorsun palit diyorsun başka biri zotac ile değiştir 3k kâr demiş ben satarsam ya 4080 yada 5070ti alıcam adam zotac palit ile kıyaslıyor
Hocam, sen bize kartı 25k'ya satmak mantıklı mı değil mi diye sordun, bizde ona göre cevap verdik. Haaa dersen ki kartı sattıktan sonra üstüne bir şey ekleyip yeni kart alma şansım yok o zaman macera aramanın da mantığı yok.
Not: Ben olsam 25k'ya kartı satıp 2.elden temiz kart ararım, yada 28'e falan çıkma şansın varsa sıfır 5070 almaya çalışırım, 30'a falan çıkarım dersen 2.el 4070 ti super alırım. Seçenek çok...
OC derecesi(fabrika çıkışlı veya sonradan) soğutma performansı parça kalitesi olarak çok fark var 3k için zotac kullanmaya değmez sen üst segment mercedesten inip Renault motorlu mercedese biner misin