Neler Yeni

Rtx 50 serisinin fiyatı hazirana doğru ne olur

akaza8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
akaza8
rtx 5080 almayı planlıyorum ama hazirana doğru almayı düşünüyorum fiyatı artar mı azalır mı merak ettim şuan stok sorunu var diye biliyorum

düzelecektir fiyat nvidia yok sattığından dolayı böyle.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,529
İsim
efe araci
aynı hatta daha fazla olabilir.

Strekeos

80+
Türkiyede fiyat azaldığını görmedim, en fazla bir sonraki dönem öncesi küçük bir indirim üstüne yeni dönemde direkt bindirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anca elde kalınca fiyat düşürüyorlar.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
pozalba
4000 serisine ne olduysa o olacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Bu ülkede hiç bir şey ucuzlamaz. Kendinizi kandırmayı bırakın. Paranızı kenara koyun, zsten vakti geldiğinde pahalı pahalı almak zorunda kalacaksınız, farkeden bir şey olmayacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Feridun Oztuna
çok büyük olasılıkla baya bir ucuzlayacaktır stoklar geldikce. ucuzlamazsa da almayin kardesim. ne simdi ne de daha da artinca. sana burada habire ucuzlamayacak, bu ulkede ne ucuzlamis bugune kadar simdi bu ucuzlayacak falan yazacaklar. bu insanlara fazla itibar etmemeni oneririm. yuksek enflasyonla gecen yillar maalesef insanlarin fiyat algisini allak bullak etti. enflasyonun budala ettigi insanlar ayni soylemleri papagan gibi soylerek kendini avutmayi seviyor. cok ihtiyacin yoksa ucuzlamadigi surece alma. ben de almak istiyorum ama ucuzlamadigi surece almiyacagim. nvidianin tavsiye ettigi resmi satis fiyatlarina yaklasmadigi surece almiyacagim.

akaza8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
akaza8
çok büyük olasılıkla baya bir ucuzlayacaktır stoklar geldikce. ucuzlamazsa da almayin kardesim. ne simdi ne de daha da artinca. sana burada habire ucuzlamayacak, bu ulkede ne ucuzlamis bugune kadar simdi bu ucuzlayacak falan yazacaklar. bu insanlara fazla itibar etmemeni oneririm. yuksek enflasyonla gecen yillar maalesef insanlarin fiyat algisini allak bullak etti. enflasyonun budala ettigi insanlar ayni soylemleri papagan gibi soylerek kendini avutmayi seviyor. cok ihtiyacin yoksa ucuzlamadigi surece alma. ben de almak istiyorum ama ucuzlamadigi surece almiyacagim. nvidianin tavsiye ettigi resmi satis fiyatlarina yaklasmadigi surece almiyacagim.
teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,979
Üyeler
170,784
Son üye
Silvia
Top Bottom