- Reaksiyon skoru
- 5,710
RX 9080 XT 32 GB çıkınca görürsün. RTX 5080 Super denginde olacak ve RTX 5080 fiyatında olacak.Nvdia bütçe dostu, amd amiral gemisi ekran kartı yapamıyo. Bence 50 serisinden uzak dur
RX 9080 XT 32 GB çıkınca görürsün. RTX 5080 Super denginde olacak ve RTX 5080 fiyatında olacak.Nvdia bütçe dostu, amd amiral gemisi ekran kartı yapamıyo. Bence 50 serisinden uzak dur
RAM önemli değil ya şuanki AMD kartta 16GB RAM var sözde ama performans alamıyorum. Nvidia teknolojileriyle daha iyi performans verir.
64 GB Değil Miydi ?RX 9080 XT 32 GB çıkınca görürsün. RTX 5080 Super denginde olacak ve RTX 5080 fiyatında olacak.
9090 XT öyle olur heralde. AMD herkese 3-5 VRAM sıkıyor.64 GB Değil Miydi ?
eğer yeni nesil oyunlar oynuyacaksan dediğim gibi 8 gb yetersiz kalıyor ve vram grafiklerde bi o kadar önemli fark ettiysen oyunlarda grafikleri arttırdıkça ekran kartın daha çok vram kullandığını gösterir sana (örnek gta) yeni nesil oyunların da hayvan gibi grafiklerle çıktığını düşünürsek artık 8 gb vramin yetmeyeceğini anlamış oluruz evet dlss gibi teknolojiler yükü sistemden yazılıma çeker ama o da bir yere kadar eninde sonunda 8gb vram yetmeyecek
Benim 1660 Süper ile aralarında 15fps fark var git RTX 2080 ti gibi kartlar alGeleceğe dönük olsun diye AMD karttan RTX karta geçmeyi düşünüyorum sizce RTX 5050 alınır mı yoksa 5060 için zorlanır mı veya başka kart mı?
Vram çok önemli yaratıcı programlarda özellikle. Örneğin Blender için (projeden projeye göre değişiyor bu durum) 8gb vram komik bir rakam genelde. Bu tür bellek harcayan programlar için en az 12 önerilir.Orası öyle de ne etkisi oluyor ki ram fazla olunca, göz boyamak için fazla koyuyorlar genelde.
GTA 5 büyük oyun mu? Samsung S25 Ultra bile Winlator ile GTA 5'i 720P yüksek ayarlarda 60 FPS oynatıyor.
64 GB Ne Yap Çok Güzel Eteryum Kazar Valla9090 XT öyle olur heralde. AMD herkese 3-5 VRAM sıkıyor.
Eskiden Evet Büyük OyunduGTA 5 büyük oyun mu?
İkinci el tarafına bakarsan daha güçlü bir şey bulabilirsinYani benim kartı 10 bine satsam üstüne az daha koyar alırım gibi. 5060 için daha fazlası gerek ama.
64 GB Değil Miydi ?
256 bit olduktan sonra isterse 1TB olsun ne işe yarar sadece göz boyama amaç.9090 XT öyle olur heralde. AMD herkese 3-5 VRAM sıkıyor.
Bit Değeride Önemli Fakat VRAM'i Hafife Alıyorsun 4 GB Olsun 512 Bit Olsun Ben Mesela Öyle Bir Ekran Kartı Kullandım Uzun Yıllar Ama VRAM Yetersiz Kaldı Hep .256 bit olduktan sonra isterse 1TB olsun ne işe yarar sadece göz boyama amaç.