Rtx 5060 ve ryzen 5 5600 sistem alınır mı?

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
30000
Arkadaşlar ekteki sistemi almak istiyorum. Bir de kasa şık olsun diye akvaryum kasa beyaz seçersem 29.500 tl oluyor. Sizce sistemi almak mantıklı mı? Alınırsa beyaz olması için fazla para vermek mantıklı mı?

Ekler

• 1000000690.webp
    1000000690.webp
    82.4 KB · Hit: 51
30k ya çıkıyorsanız alttaki iki sistem daha iyi olur.
14400f 9060xt 16gb

soğutucu fsp nc3

Son düzenleme:
30k ya çıkıyorsanız alttaki iki sistem daha iyi olur.

soğutucu fsp nc3
Sağolun hocam. Peki sizce beyaz akvaryum kasa 3-4k daha fazla vermeye değer mi?

Unlost sistemlere de bakın

Arkadaşlar ekteki sistemi almak istiyorum. Bir de kasa şık olsun diye akvaryum kasa beyaz seçersem 29.500 tl oluyor. Sizce sistemi almak mantıklı mı? Alınırsa beyaz olması için fazla para vermek mantıklı mı?
Ddr4 alınmaz artık

akıl alır gibi değil
insanların derdi dip seviyedeki sistemlerini geliştirmek değil de akvaryum kasalar ışıltılı görünümler
valalhi aklım almıyor

yani şu sistem yerine akvaryum kasaya harcayacağım para yerine ekran kartını bir tık üst seviye yapabilir miyim
veya akvaryum kasaya harcayacağım para yerine daha yeni nesil işlemcili bir pc yapabilrmiyim değil
akvaryum kasa

bu görsellik sevdası bitirecek bizi

akıl alır gibi değil
insanların derdi dip seviyedeki sistemlerini geliştirmek değil de akvaryum kasalar ışıltılı görünümler
valalhi aklım almıyor

yani şu sistem yerine akvaryum kasaya harcayacağım para yerine ekran kartını bir tık üst seviye yapabilir miyim
veya akvaryum kasaya harcayacağım para yerine daha yeni nesil işlemcili bir pc yapabilrmiyim değil
akvaryum kasa

bu görsellik sevdası bitirecek bizi
Çok haklısın. Düşündüm de sadece beyaz olsa yeter o da zaten +500 tl falandı. Şu sistem nasıl üstüne biraz daha koyarak

Ekler

• 1000000786.webp
    1000000786.webp
    93.2 KB · Hit: 13
Monitör kasa cpu soğutucu değiş hocam.
Hocam diğerlerini anladım ama kasa neden anlayamadım. Bir de tüm bütçe 40.000 tl olduğu için kalan 2k ekipman içindi. Biraz daha yükseltsem işlemciyi falan, bütçe yetmiyordu. Yani sadece kasa(34k) fiyatına göre iyi mi?

Geri