Rtx 5070 gaming trio 33.599,00 TL

Senin 'fırsat' anlayışınla benimki bir değil.
Senin sıcak fırsat anlayışın 1 ay önce 1000 TL daha uyguna satılan kartı burda paylaşmak. zaten kendinde inkar etmiyorsun indirim olmadığını.
Büyük bir iş başarmış gibi MSI'i bir yere sığdıramaman da gümletti beni. Paşam 5090 Astral aldı sanki. :kekw:

Şu forumda sırf böyle dediler diye gittim zamanında palit gaming pro 3080ti aldım o kadar leş bir karttı ki satıp gigabyte aorus 3080ti almak durumunda kaldım. O yüzden artık ucuz diye ürün almıyorum kalitelimi diye bakıyorum.
Hocam ne gibi sorunlar yaşadınız acaba?

Tekrardan selamlar 9070 XT almış bulunmaktayım. Evet 39 bandına kadar incehesapta 5070ti var ama 3 taksit beni zorlardi maalesef 9 taksitle amazondan 9070 XT aldım. Parçaları topladım. Anakartımda kırmızı ışık yanıyor. Sanırım ekran kartı olmadığı için. Doğru mudur?

Ekler

• 1000016345.webp
    1000016345.webp
    1 MB · Hit: 23
Şu forumda sırf böyle dediler diye gittim zamanında palit gaming pro 3080ti aldım o kadar leş bir karttı ki satıp gigabyte aorus 3080ti almak durumunda kaldım. O yüzden artık ucuz diye ürün almıyorum kalitelimi diye bakıyorum.
Hocam kusura bakmayın tekrardan rahatsız ediyorum görmemişsinizdir belki diye, detay verme şansınız var mı?

Hocam ne gibi sorunlar yaşadınız acaba?
Aşırı ısınma sorunu vardı kartı dizginleyemiyordum AAA oyunlarda sürekli 83 derecelerde geziyordu. Gigabyte geçtiğim zaman maksimum 75 dereceyi gördüm aynı oyunlarda aynı ayarlarda. Palitteyken 85 dereceyi bile gördüğüm olmuştu.

Geri