RTX 5070 mi yoksa RX 9070 XT mi daha iyi

demerasa

80+
Reaksiyon skoru
4
dostlar yeni çıkan ekran kartları hakkında çok bilgim yokta şu konuda beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim

amd uzun süre sonra kaliteli bir ekran kartı çıkardı ama güven meselesini yenemediler ilerde sorunda yaşayabilirsin yaşamayada bilirisin. kumar gibi bir şey 9070xt bende sen gibi kaldım nvidia alacağım sonunda

Saf güç olarak %10 daha az fps versin ama nvidia al bence.
Dlss 4 daha iyi, mfg ile fps konusunda rakibi yok.
Minimum 28 bine 5070 bulurken 9070 xt 33 bin lira civarında.
2. El piyasası daha kuvvetli.
Vram tüketimi daha az, daha optimize çalışır. İşlemci yükünü fazla arttırmaz, çok fazla güç tüketmez.
5070 iyidir şaşmayın.

dostlar yeni çıkan ekran kartları hakkında çok bilgim yokta şu konuda beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim
5070 ile 9070XT yi karşılaştırmak mantıksız aynı segmentin kartları değil 5070 Tİ ile 9070 XT karşılaştırmak istersek 8-9k fazla vermeye değecek bir yanı yok şu anlık 5070 Tİ nin.
Saf güç olarak %10 daha az fps versin ama nvidia al bence.
Dlss 4 daha iyi, mfg ile fps konusunda rakibi yok.
Minimum 28 bine 5070 bulurken 9070 xt 33 bin lira civarında.
2. El piyasası daha kuvvetli.
Vram tüketimi daha az, daha optimize çalışır. İşlemci yükünü fazla arttırmaz, çok fazla güç tüketmez.
5070 iyidir şaşmayın.
dlss4 daha iyi değil fsr4 ile dlss4 eşit , saf güç olarak %10 dan fazla , vram optimizasyonu çok fazla fark ettirmiyor ama evet başarılı o konuda.

5070 kötü kart değil ama 5000 serisi Nvidia'nın en başarısız olduğu seri diyebiliriz açık ara...Ne halt ettikleri belli olmayan bir seri. MFG balonu fena patladı bence. İsteyen istediği kadar savunabilir...Koskoca ekran kartı teknolojisi daha fazla FPS almaktan ibaret olamaz. Adınız ne kadar Nvidia'da olsa bir noktada her şey tıkanacaktı ve o noktaya gelindi...

5070 kötü kart değil ama 5000 serisi Nvidia'nın en başarısız olduğu seri diyebiliriz açık ara...Ne halt ettikleri belli olmayan bir seri. MFG balonu fena patladı bence. İsteyen istediği kadar savunabilir...Koskoca ekran kartı teknolojisi daha fazla FPS almaktan ibaret olamaz. Adınız ne kadar Nvidia'da olsa bir noktada her şey tıkanacaktı ve o noktaya gelindi...
öneriniz var mıhttps://forum.donanimarsivi.com/konu/50k-9070x-ya-da-5070-sistem-tavsiyesi.1118871/ burda konu açtım bakar mısınız ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri