aynısı bende de var cw yok bende. varsa da ben duymuyorum çok azdır. kasa masanın üstüne bu aradaaynısı var coil whine olabiliyor haberin olsun bende oluyor
PNY'ye marka olarak çok güvenemiyorum hocamBunun stoğu gelirse bunu al 31k amazon satıyor rgb +10 taksit var dün stok vardı baya bi anda bitti
Aşağıdaki arkadaşa denk geldim burada da 5 aya bölüyorlarCW tamamen şans işidir her marka her modelde çıkabilir gaming x serisinde bile var. Bana kalırsa vatanın gece indirimleriyle alın 27 bin seviyelerine düşüyor.
biraz şans işi hocam bende de çok fazla yok ama dikkatli dinleyince duyuluyoraynısı bende de var cw yok bende. varsa da ben duymuyorum çok azdır. kasa masanın üstüne bu arada
Gigabyte mümkünse almayın sff kartlar çok sıkıntılıAşağıdakini önerir misiniz peki ? Fiyatta çok çıkmak istemiyorum ondan dolayı bakıyorum, 2 fanlı modele de yönebilirim eğer dağlar kadar fark yoksa performansda
Msi kesinlikle sizi üzmez ben pnyyi 28 bine aldım bedavaydı neredeyseMsi'dan şaşmayacaz gibi dediklerinize bakılırsa![]()