Rtx 5070 ryzen 7 7800x3d bu sistem alınır mı?

ille de CL si düşük olsun dediler bana en uyguna bunu buldum valla varsa önerirsen süper olur mönitere param kalmadı. Kasa fiyat performans dediler akvaryum kasa da olur PSU suz bulamadım pek.
Kasa hava akışı ve genişlik olarak gayet güzel ve kaliteli eğer benim gibi ışıl ışıl disko topuna benzeyen kasaları değilde sade ve hava akışı iyi kasa tercih ediyorsanız değiştirmenize gerek yok.

RAM fiyatlarıda aşırı uçmuş ki kampanya denk gelmedikçe CL 30-32-34 civarı RAM ler hep 9K bandında çıkmış harbi.

Şu RAM bile 9k olmuş. Artısı RGB olması olabilir anca.

Kasa olarakta İndirim kovalamak lazım. ( Bende kasa bakıyom çünkü ordan biliyom :)

Şu kasa akşam 3699 TL idi mesela. Ve 3 taksit baya alsam mı diye niyetlendim siyahı olsa hemen alacaktım. Vatan'da flanda arada bu kasa indirime giriyor.

Veya şu kasayı beğeniyom ben buda geçenlerde 3700 TL lere düşmüş.

Ben de siyah beğeniyorum ama monitör için kasadan kısmış gibi oldum biraz. Gerçi almışken bi kere alınıyo aslında ama bilemedim. Gaming gecesinde kaldı aklım. Yetişemem zaten alarmlı salyalı elemanlar yakalar gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa hava akışı ve genişlik olarak gayet güzel ve kaliteli eğer benim gibi ışıl ışıl disko topuna benzeyen kasaları değilde sade ve hava akışı iyi kasa tercih ediyorsanız değiştirmenize gerek yok.
benim kasada da RGB var aslında yok mu? Çok da pavyon olmasına gerek yok ya :D

Ben de siyah beğeniyorum ama monitör için kasadan kısmış gibi oldum biraz. Gerçi almışken bi kere alınıyo aslında ama bilemedim. Gaming gecesinde kaldı aklım. Yetişemem zaten alarmlı salyalı elemanlar yakalar gibi

benim kasada da RGB var aslında yok mu? Çok da pavyon olmasına gerek yok ya :D
Akvaryum yapıda olmadığı rgb olsa da göze pek hitap etmiyor Akvaryum kasa gibi durmuyor, beklentinize göre seçin serin mi çalışsın yoksa göze mi hitap etsin?

12585.webp

74k ya aldım r7x3d rtx 5070 2 tb samsung 990 pro ssd 32 gb ram cooler master 240mm sıvı soğutma kasa vento fsp 750w bronze

yapılır ya kasa önerisi yoksa başka alıcam gibi
aslında zevkli iş.
anakarta ozellikle işlemci takarken yonune dikkat!!
ram lar 1/3 yada genel 2/4 slotlar.
psu dan cpu kabloları anakarta
pce ler ekartına. vs vs..
home kurarsan free retail key benden(y)

Eksta ssd alırsınız bu kadar vermeye gerek yok bence
Yok görsel olarak güzel. Zaten fiyatı yüzünden koymamıştım. Siz hangi kasayı önerirsiniz?

aslında zevkli iş.
anakarta ozellikle işlemci takarken yonune dikkat!!
ram lar 1/3 yada genel 2/4 slotlar.
psu dan cpu kabloları anakarta
pce ler ekartına. vs vs..
home kurarsan free retail key benden(y)
alıyim parçalar elime gelsin sendeyim hocam :D

Gaming Gecesinde iyi fırsatlar oluyo mu? Onu bekliyorum şu an yetişemicek olsam da stoklar çok az.

Sa ğolun hocam pazar günü aldım perşembe geldi montajajını bugün yaptım şuan işteyim gözüm pc de kaldı haftasonunu bekliyorum
PNY marka iyi mi? Gerçi adamakıllı kullanmamışsın daha :D

Yok görsel olarak güzel. Zaten fiyatı yüzünden koymamıştım. Siz hangi kasayı önerirsiniz?

alıyim parçalar elime gelsin sendeyim hocam :D
ozelden yazarsın, hayırlısıyla toplamak ve gule gule kullanmak nasip olsun.. (y)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,244
Üyeler
184,125
Son üye
Ramonaks
Geri