RTX 5070 Ti ekran kartında hangi model alınmalı?

umarım cuma günü indiriime girer hayırlısı
Girer zaten pek fazla ciddiye almanızı gerek yok o kartlardan uzak durun sadece o kadar para vericem arasında fark olmayan gainward pny mi alıcam gigabyte msi asus piyasada bunlar kadar soğutucusu iyi olan kartlar yok iyi işçilik var hepsinde msi görünüş olarak en güzel kart olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o kartları ucuza temin ettikleri için çokça bulabiliyorsunuz ilerde satmak isterseniz değeri gidiyor kötü ve dandik kartlar olduğu için mesela

Bende ilerde 70 ti almayı planlıyorum belki sistemimi komple satabilirim fakat ekran kartımı değiştirsem yetiyor zaten 5070 super bekleyebilirsiniz daha iyi fiyatta olabilir ve çok 18 gb vram olucakmış diyorlar

5070 super bekleyebilirsiniz ben ona göre ekran kartı değiştirmicem sırf dokular ve dlss in daha performanslı çalışacağı için almayı planlıyorum

Son düzenleme:
Girer zaten pek fazla ciddiye almanızı gerek yok o kartlardan uzak durun sadece o kadar para vericem arasında fark olmayan gainward pny mi alıcam gigabyte msi asus piyasada bunlar kadar soğutucusu iyi olan kartlar yok iyi işçilik var hepsinde msi görünüş olarak en güzel kart olabilir

o kartları ucuza temin ettikleri için çokça bulabiliyorsunuz ilerde satmak isterseniz değeri gidiyor kötü ve dandik kartlar olduğu için mesela

Bende ilerde 70 ti almayı planlıyorum belki sistemimi komple satabilirim fakat ekran kartımı değiştirsem yetiyor zaten 5070 super bekleyebilirsiniz daha iyi fiyatta olabilir ve çok 18 gb vram olucakmış diyorlar

5070 super bekleyebilirsiniz ben ona göre ekran kartı değiştirmicem sırf dokular ve dlss in daha performanslı çalışacağı için almayı planlıyorum
Gigabyte iyi de SFF yani small form factor indirime giriyor İncehesapta sanırım. Onun soğutması kötü olmaz mı?

Asus-MSI gibi markalar değil de max 40-41 bin TL civarına PNY-Gigabyte-Gainward-Palit-Galax-Zotac-Evga gibi markalardan hangi modeli almalıyım, tonla model var ama hangisi daha iyidir? bir bilen yol gösterirse sevinirim.
evga üretmiyor artı k?
galax 1 click alınabilir
palit gaming pro-s dışında alınabilir
pny hepsi alınabilir
gainward phantom alınabilir
gigabyte windforce alınmaz
zotac ucuz değil diye biliyom

evga üretmiyor artı k?
galax 1 click alınabilir
pny hepsi alınabilir
Gainward Phantomun Boost clock hızı 2450mhz sanırım, PNY oc ise 3000lere dayanıyormuş. Biri yavaş ama soğuk diğeri hızlı ama sıcak, sahibindencomda 36bine Phantom buldum 1 seneden fazla garantisi olan, ne dersiniz ona OC yapabilir miyim ileride?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Gainward Phantomun Boost clock hızı 2450mhz sanırım, PNY oc ise 3000lere dayanıyormuş. Biri yavaş ama soğuk diğeri hızlı ama sıcak, sahibindencomda 36bine Phantom buldum 1 seneden fazla garantisi olan, ne dersiniz ona OC yapabilir miyim ileride?
Ben sana şimdi epeyden normal legal olarak sıfır satılan ürünleri atıyorum buraya tercih senin yani alabileceğin en ucuz ve en güçlü 5070 ti

evga üretmiyor artı k?
galax 1 click alınabilir
pny hepsi alınabilir
Windforce zaten alınmaz dostum onu önermicem merak etme

Sahibindende bakabilirsin bazı platformlardan bakabilirsin eğer bunun ucuzunu bulabilirsen onun dışında bu harici başka kart önermiyorum

sakın alma 36k aşıır fazla. 38-39a gaming gecesinde 0a düşüyor
o boost clocklar kartın üstünde tuş oluyor genelde ona basıyorsun o hıza ayarlıyor kendin de yapabilirsin.

sakın alma 36k aşıır fazla. 38-39a gaming gecesinde 0a düşüyor
o boost clocklar kartın üstünde tuş oluyor genelde ona basıyorsun o hıza ayarlıyor kendin de yapabilirsin.
Çok sağol, valla alacaktım az kalsın 2. el malı lol

Ben sana şimdi epeyden normal legal olarak sıfır satılan ürünleri atıyorum buraya tercih senin yani alabileceğin en ucuz ve en güçlü 5070 ti

Windforce zaten alınmaz dostum onu önermicem merak etme

Sahibindende bakabilirsin bazı platformlardan bakabilirsin eğer bunun ucuzunu bulabilirsen onun dışında bu harici başka kart önermiyorum
Dostum emeğine sağlık sağol, ama 47bin diyor Eagle için, benim bütçe 40bin civarı en fazla :(

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Çok sağol, valla alacaktım az kalsın 2. el malı lol

Dostum emeğine sağlık sağol, ama 47bin diyor Eagle için, benim bütçe 40bin civarı en fazla :(
Valla dediğim gibi kardeşim çoğu bomboş markalar ben asus msi gigabyte tan vazgeçmem beyaz modeli en az derecelerce çalışıyor ve sessiz çalışan bir kart ben bunu alabilirim ilerde eğer stoklar yenilenirse veya bitmezse 5070 supere bağlı her şey

5-6 bin lira daha az verip en az 10 derece üstü çalışan kartı mı tercih edersin yoksa bunu alıp hem az ses yapan hemde bütün gücünü kaliteli şekilde kullanan kartı mı yani yapacağım bir şey yok 40 bin verebilen 45-46 da verir

evga üretmiyor artı k?
1760787188361.webp

Asus-MSI gibi markalar değil de max 40-41 bin TL civarına PNY-Gigabyte-Gainward-Palit-Galax-Zotac-Evga gibi markalardan hangi modeli almalıyım, tonla model var ama hangisi daha iyidir? bir bilen yol gösterirse sevinirim.
PNY modeli fena değil bu arada çok iyi de değil kötü de değil zaten 5000 serisi çok ısınmıyordu sanırım.

İnsanlar her ne kadar chipset zaten aynı markanın ne önemi var diye düşünse de aslında kaliteli markaların ekran kartları daha iyi soğutuyor daha iyi frekanslarda çalışıyor daha sessiz çalışıyor bütçenizi bu markalara yönlendirmenizi tavsiye ederim daha uzun ömürlü olurlar

galax alabilirsin iyi çalışıyor

Giriş seviyesi 5070ti olarak, Asus(Prime), Gigabyte (WF), Zotac, Inno ve PNY elimden geçti. En sessiz çalışanı (tam yükte fabrika ayarlarında) Asus, en sesliler ise Zotac ve Gigabytetı. Performans olarak hepsi nerdeyse aynı o yazan mhzlerin vs çok bir değeri yok. Çok sesliden kastım uğultulu yani. Büyük bir fan gürültüsü bekleme hiçbirinden. Tavsiyem hangisinde güzel bir indirim yakalarsan onu almandır 5070ti da. Düz 5070ler gibi soğutma farkı büyük bir sorun, ses çıkarmıyor.

Geri