Rtx 5080 ekran kartımı 4080 ile takasda ne almalıyım

Evet öyle.
Ben yine de arkadaşı ürkütmemek için 20k teklif ettim bakalım ne diyecek nasıl dönecek 15k felan derse direk kabul etmem
20K Altına verme hocam garantisiz ve bir önceki nesil kart alacaksın ne kadar nakit ihtiyacın olsa da 20k altı değmez

Tamamdır hocam dediğim gibi 20-22 k arası ideal gibi dıeypr herhangi bir eksi görürseniz fiyatı revize etmekten çekinmeyin
Peki hocam kartı satsam kaça gider ne kadar eder direk, takas yapmayıp. 60-65k arası mı eder yoksa daha mı az sıfırı şuan en ucuz pckolikte o da 76k ondan sonraki en ucuz satıcıda 80k

Peki hocam kartı satsam kaça gider ne kadar eder direk, takas yapmayıp. 60-65k arası mı eder yoksa daha mı az sıfırı şuan en ucuz pckolikte o da 76k ondan sonraki en ucuz satıcıda 80k
hocam bunlar yeni kartlar olduğu için ve alıcısı az olduğu için yavaş gider, artı olarak emin olun bu karta 60-65 verecek adam üstüne biraz daha koyar sıfırını alır, takas mantığı şu an sizin için en mantıklısı duruyor hızlı olur yani. Diğer türlü facebook gruplarına ilan verirsiniz ama dediğim gibi tepe kartlardan biri olduğu için elinizde tutuğunuz kart öyle hızlı gideceğini sanmıyorum, bir arkadaş vardı facebook gruplarında 5080 astral satıyordu görüyorum ara ara sürekli bi fiyat düşürüyordu.

hocam bunlar yeni kartlar olduğu için ve alıcısı az olduğu için yavaş gider, artı olarak emin olun bu karta 60-65 verecek adam üstüne biraz daha koyar sıfırını alır, takas mantığı şu an sizin için en mantıklısı duruyor hızlı olur yani. Diğer türlü facebook gruplarına ilan verirsiniz ama dediğim gibi tepe kartlardan biri olduğu için elinizde tutuğunuz kart öyle hızlı gideceğini sanmıyorum, bir arkadaş vardı facebook gruplarında 5080 astral satıyordu görüyorum ara ara sürekli bi fiyat düşürüyordu.
Bu facebook grupları nedir hiç kullanmadığım için bilgim yok.

Bu facebook grupları nedir hiç kullanmadığım için bilgim yok.
alım-satım grupları böyle toplu 5-6 grup var, her türlü pc-laptop-ps-tablet cart curt bileşenleri satılıyor hocam göz gezdirmenizi tavsiye ederim. Facebook son zamanlarda güncel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,138
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri