Yardım RTX 5090 için PSU ihtiyacım var ne önerirsiniz?

Ben den bunu alacam. Yapıştır geç daha iyisi yok
Açıkcası biraz kararsızım o konuda ASUS ROG sistemim var diyebiliriz genel olarak ama aynı kalitede daha ucuz daha iyi bir ürün varsa PSU'da onu da alırım diye düşünüyorum

Vatan'dan veyahut itopyadan alırım derseniz C1200 alınabilir.

Alamazsanız AURA dışında pek seçenek kalmıyor. AURA alırsanız kasa uyumluluğuna dikkat edin: AURA 180 mm, FSP PTM PRO 190 mm, NZXT 160 mm.

Aralarından en sessizi AURA sonra NZXT ve FSP.

Hatta kasım indirimlerinde 15.000 seviyesine inerse bunada bakılabilir:

Son düzenleme:

Alamazsanız AURA dışında pek seçenek kalmıyor. AURA alırsanız kasa uyumluluğuna dikkat edin: AURA 180 mm, FSP PTM PRO 190 mm, NZXT 160 mm.

Raijintek Cratos 1000W modeli ile arasında çok fark olur mu sizce yani o parayı vermeye değer mi ? PSU çıkışım 318mm o yüzden sorun yaşamam diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Başlıkta yazdığı gibi RTX 5090 alacağım ve PSU ihtiyacım var. Hepsiburada üzerinden peşin fiyatına taksit kampanyası ile almayı planlıyorum. 6 veya 10 taksit olarak öneriniz varsa sevinirim.

Benim aklıma şimdilil bunlar geldi kalite sıralamasına bakacaksak

1. nzxt ve bitfenix aynı denebilir
2. raijintek
3. enermax

Herhangi birini alsanda sorunsuz ve rahatça çalıştırır. (senin seçtiğin aura gold da çok iyi) benim önerim 1650w olur ömürlük psu direkt ama yok ben ultra mega kalite istiyorum diyorsan senin seçtiğin dahil diğer psulara bakabilirsin.

Benim aklıma şimdilil bunlar geldi kalite sıralamasına bakacaksak

1. nzxt ve bitfenix aynı denebilir
2. raijintek
3. enermax

Herhangi birini alsanda sorunsuz ve rahatça çalıştırır. (senin seçtiğin aura gold da çok iyi) benim önerim 1650w olur ömürlük psu direkt ama yok ben ultra mega kalite istiyorum diyorsan senin seçtiğin dahil diğer psulara bakabilirsin.
Hocam benim derdim 5090 için sorun çıkarmasın parça kalitesi iyi olsun bu kadar para veriyoruz ekran kartına yarın bir gün PSU yüzünden sorun yaşamak istemiyorum yani siz alacak olsanız kendinize ne alırdınız RTX 5090 için onu merak ediyorum

Hocam benim derdim 5090 için sorun çıkarmasın parça kalitesi iyi olsun bu kadar para veriyoruz ekran kartına yarın bir gün PSU yüzünden sorun yaşamak istemiyorum yani siz alacak olsanız kendinize ne alırdınız RTX 5090 için onu merak ediyorum
c1200 veya bfg gold alırdım muhtemelen :D

Peki Asus AURA'dan ne farkı var hocam. Söylediğiniz PSU'lar daha iyi ise ASUS'a bakmam boşu boşuna.
1200w'a göre çok pahalı tamam eyvallah çok sessiz ama 12k fazla 1200w için tek sebebim o :D bileşen kalitesi olarak minimal fark vardır hem fiyatından hem sevdiğimden NZXT alırdım şu an c750 kullanıyorum çok memnunum 1200w de üzmezdi.

1200w'a göre çok pahalı tamam eyvallah çok sessiz ama 12k fazla 1200w için tek sebebim o :D bileşen kalitesi olarak minimal fark vardır hem fiyatından hem sevdiğimden NZXT alırdım şu an c750 kullanıyorum çok memnunum 1200w de üzmezdi.

Corsair RME1200E hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı ?

NZXT'den ne farkı var hocam araştırdığımda bir fark göremedim ben farkını biliyorsanız söyler misiniz?
Aşırı detaylı bir bilgim yok fakat @yusuf7878 üst seviye bir psu olmadığını söylemişti rm-e serisinin Tier list kısmında da B tier olarak gözüküyor.
nzxt c1200 , asus attığın , bitfenix bfg , raijintek cratos gibi A/A+ değil yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aşırı detaylı bir bilgim yok fakat @yusuf7878 üst seviye bir psu olmadığını söylemişti rm-e serisinin Tier list kısmında da B tier olarak gözüküyor.
nzxt c1200 , asus attığın , bitfenix bfg , raijintek cratos gibi A/A+ değil yani.
Aslında kötü bir psu değil fiyatı çok pahalı ucuz olsa tercih edilir kesinlikle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,870
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri