RTX Minecraft nasıl oynayabilirim?

Ekran Kartım 1660super fakat driver ile rtx bu ekran kartındada oynanabiliyormuş. Windows 10 minecraftı indirdim xbox insider hub da indirdim. Nasıl açacağım?
bunun mapi vardı her mapte oynayamıyorsun
Post automatically merged:

Rtx desteği gelemez öyle bir imkan yok moruq bir kere rtx lerle GTX lerin mimarisi farklı
16 serisi ile 20 serisinin mimarisi aynı .d ?

Rtx desteği gelemez öyle bir imkan yok moruq bir kere rtx lerle GTX lerin mimarisi farklı
mimariler aynıdır ayrıca rtx olabilir ama fps değerleri de bir o kadar düşer bildiğim kadarıyla rtx kartlardaki rt çekirdekleri bu yükü azaltıyor

Adı üstünde Minecraft rtx mod ne kafası taşıyın moruq
Ne dediğini anlamadım ama şunu izah edeyim rtx kartlarla gtx 16 serisi aynı mimaridedir rtx kartlarda rt çekirdekleri bulunur ve bu çekirdekler rtx özelliğini aktif ettiğinde gpu nun yükünü azaltır bunu gtx 16 serisinde de açabiliyorsun ama fps kaybın oluyor rtx kartlarda rtx özelliğinin açılması tavsiye ediliyor gtx 16 kartlarda ise fps kaybı olmaması açısından açılmıyor

Ne dediğini anlamadım ama şunu izah edeyim rtx kartlarla gtx 16 serisi aynı mimaridedir rtx kartlarda rt çekirdekleri bulunur ve bu çekirdekler rtx özelliğini aktif ettiğinde gpu nun yükünü azaltır bunu gtx 16 serisinde de açabiliyorsun ama fps kaybın oluyor rtx kartlarda rtx özelliğinin açılması tavsiye ediliyor gtx 16 kartlarda ise fps kaybı olmaması açısından açılmıyor
Peki nasıl açabilirim rtx i 1660 da????

Bedrock Edition satın alman lazım, onun dışında o grafikleri hiç bir şekilde göremezsin Shaderpack ile belki.

Minecraft RTX oynamak için RTX 2060 veya üstü bir kart ve Minecraft Windows 10 Edition gerekli. Oyun ayarlarında "Video" kısmında "Işın İzleme" ya da "Ray Tracing" diye bir ayar var, onu açman lazım. Bir de RTX uyumlu harita ve Texture Packler gerekli.

ben w10 store dan deneme sürümünü aldım onda olmazmı

Zaten microsoft store dan bedavasını aldım deneme süerümünü
Deneme sürümünde yapamazsın ben denedim olmadı

Geri