RTX'in ne farkı var?

~~Kamuran

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,206
Arkadaşlar ben sizler sayesinde sistem topladım, RTX2070s aldık almasına, oyunlarda RTX logosu olabiliyor. Witcher 3'te GTX logosu vardı, yeni oyunlarda RTX görüyorum az çok, ne farkı var diğerlerine göre? Ne avatajı var?

YT ye "RT ON BF V" yazarsan ne farkı olduğunu kendin görürsün.

Arkadaşlar ben sizler sayesinde sistem topladım, RTX2070s aldık almasına, oyunlarda RTX logosu olabiliyor. Witcher 3'te GTX logosu vardı, yeni oyunlarda RTX görüyorum az çok, ne farkı var diğerlerine göre? Ne avatajı var?
knk minecraft disinda zerre fark görmedim hele cod un rtx on off videosunu izledim aynı videoyu koymuşlar yanlislikla falan dedim sadece minecraft için alinir belki

knk minecraft disinda zerre fark görmedim hele cod un rtx on off videosunu izledim aynı videoyu koymuşlar yanlislikla falan dedim sadece minecraft için alinir belki
bu kartları alan sadece rrtx olduğu için almoyorlar ki en yakın rakiplerine göre yine de daha iyiler

Reis iyi olduklarını bende biliyorum, ona göre de aldım ben de, oyunlarda falan logosunu görüyorum ayrı bir özelliği daha mı var?
bazı oyunlarda grafikler güzelleşiyor
ışın izleme özelliği var bazı oyunlar dediklerim bunlar ;

1. BATTLEFIELD 5.
  2. ASSETTO CORSA.
  3. METRO EXODUS.
  4. SHADOW OF THE TOMB RIDER.
  5. STAY IN THE LIGHT.
  6. QUAKE II RTX.
  7. ATOMIC HEART.
  8. CONTROL.

Yapay zeka teknolojisi ince detaylar daha ayrıntılı gözüküyor ve fps'de ciddi artışlar olabiliyor hem fps artıyor hem de detaylar daha ayrıntılı gözüküyor diyebiliriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Driver sorunu olarak 5700xt en iyisi :D
5600xtde fazla sorun yaşamadım
Watman hatası ve ilk zaman kasma gibi hissiyatt haricinde bir sorun olmadı
Driveri yukledikten sonra sadecewattman hatası aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,183
Üyeler
189,986