Neler Yeni

Rush bigkeen

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Efe kerem
Ben bu kasayı almayı planlıyorum fakat aklımda 2 adet soru var
1-Kasa önünde sadece 1 tane usb çıkışı var gibi gözüküyor.Acaba arkasında da usb girişi oluyor mu bana biraz saçma geldi 1 tane olması ( yoksa usb çoğaltıcı alıcam gibi duruyor)
2-Mesh yapısı olsun,göze hitap etmesi olsun beğendim çokta bilinen bir kasa değil gibi duruyor acaba ısınma problemi yaşarmıyım (işlemcimde sıvı soğutma olucak kasanın üst tarafına yerleştireceğim,endişem ekran kartından )

Filipinli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
cc ds
Ben bu kasayı almayı planlıyorum fakat aklımda 2 adet soru var
1-Kasa önünde sadece 1 tane usb çıkışı var gibi gözüküyor.Acaba arkasında da usb girişi oluyor mu bana biraz saçma geldi 1 tane olması ( yoksa usb çoğaltıcı alıcam gibi duruyor)
2-Mesh yapısı olsun,göze hitap etmesi olsun beğendim çokta bilinen bir kasa değil gibi duruyor acaba ısınma problemi yaşarmıyım (işlemcimde sıvı soğutma olucak kasanın üst tarafına yerleştireceğim,endişem ekran kartından )

Orjinali

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Efe kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Kasa olarak daha iyi kasalar var o fiyata o kasayı almanı önermem

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Efe kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet Kalite pahalı oluyor malesef başka kasa tercih edebilirsin çakma bir şey almaktansa
Dediğine birbakım katılıyorum dostum ama rush ın da böyle kalitesiz bir şey üreteciğini düşünmüyorum.800 küsür lira kasa da ucuz sayılmaz (tabikide bütçeden bütçeye değişir bu ) . bana zaten 2400 lira hak edecek bir şeyide yokmuş gibi duruyor açıkçası .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,585
Üyeler
167,331
Son üye
emoscuk
Top Bottom