Ryzhem
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Devlet sırrı80 sayısı ne anlama geliyor ? Easter egg falan mı ? Nerden bulcaz cevabını ?
Devlet sırrı80 sayısı ne anlama geliyor ? Easter egg falan mı ? Nerden bulcaz cevabını ?
18- O günün tarihi için son mesajı 6 aydan eski olan konuları hortlatmakHortlatma.
Ben hortlatmadım.Hortlatma.
Ben hortlatmadım.
güzel konu hocamForumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki.
Forumumuzdaki Rütbeler ve Gereksinimleri
80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj
80+ Platinum = 10000 Mesaj
80+ Titanium = 20000 Mesaj
Önemli NOT: Rütbeler anında gelmez, her saati 20 geçe otomatik olarak yenilenmektedir.
Sen bir şey görmemişsin önceden buralar daha değerliydivalla rank felan bilmemde forum mükemmel tavsiye veriliyor sorun çözülüyor Allah razı olsun herkesten
valla reis yeniyim baya baya işimi çözdüler arkdaşlar saolsun artık instagramda gezer gibi burda geziyorum ama pek bi bilgim olmadıgından cevap yazamıyorum bağımlılık gibi bir şey oldu bura bendeSen bir şey görmemişsin önceden buralar daha değerliydi
İlk başlarda öyle oluyor.valla reis yeniyim baya baya işimi çözdüler arkdaşlar saolsun artık instagramda gezer gibi burda geziyorum ama pek bi bilgim olmadıgından cevap yazamıyorum bağımlılık gibi bir şey oldu bura bende
Artık buraya girmeyince kendimi eksik hissediyorumvalla reis yeniyim baya baya işimi çözdüler arkdaşlar saolsun artık instagramda gezer gibi burda geziyorum ama pek bi bilgim olmadıgından cevap yazamıyorum bağımlılık gibi bir şey oldu bura bende
sjdnndndndndndnd valla bilge gibi konuşuyon beeİlk başlarda öyle oluyor.
Yeter artık kendime hakim olacağım !Artık buraya girmeyince kendimi eksik hissediyorum