Neler Yeni

Rüyalarımız Neye Göre Geliyor?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bilime göre beynimizin içindeki her nöron uyku halindeyken kendilerinden önceki nöronlardan (presinaptik nöron) gerekli sinyalleri dendritler sayesinde iletir. Bu sayede nörotransmitterler aracılığıyla sinaps sonrası postsinaptik nöron yapısına iletilir ve rüyayı görmeye başlar... şaka şaka rüya perisi uykumuzdayken bize öpücük verir ve rüya görmeye başlarız.

Son düzenleme:

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,922
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Eğer gün içinde bir şey yaşamadıysanız uyumadan önce düşünülen şeyi görürsün.
İyi de uyumadan önce bilgisayar kasasının içinde dans eden inek düşünmemiştim neden rüyamda öyle bir şey gördüm?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Mesela uyumadan önce veya düşündüğüm şeyler rüyalarıma geliyor. Bu normal mi? Ama bazen düşünmediğim şeyler de geliyor
Ben niye CyberPunk görmüyorum rüyamda hep aklımda o var ama dün ne alaka bilmem ama cs:go da ranked maç atıp b ye rush yapıyordum birde Ruslar vardı rüyama bile girdi herifler bakalım bu gün ne aksiyonlar dönücek. Not: 2 yıldır cs:go oynamadım çok garip hadi bilim adamları bunuda açıklasın 😉

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Mesela uyumadan önce veya düşündüğüm şeyler rüyalarıma geliyor. Bu normal mi? Ama bazen düşünmediğim şeyler de geliyor
Çok saçma veya gün içindeki bir olayi görebilirsin belli bir şeyi yok o günü birak o yıl hiç düşünmediğim biri mesela ilkokul arkadaşın rüyana girebilir.

Top Bottom