RX 550 FAN DURMASI ?

saizens

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
79
Merhaba hazır, gaming sistem aldım, bilgisayarı açtığım'da ekran kartının fanları dönüyor fakat 5-10 saniye sonra duruyor, oyuna girince'de bilgisayarı kilitliyor, sinyal yok diyor fakat onboarddan takıp oyuna girince bir sorun çıkmıyor acaba ekran kartı sıkıntılı mı? ne yapmam gerekiyor

Merhaba hazır, gaming sistem aldım, bilgisayarı açtığım'da ekran kartının fanları dönüyor fakat 5-10 saniye sonra duruyor, oyuna girince'de bilgisayarı kilitliyor, sinyal yok diyor fakat onboarddan takıp oyuna girince bir sorun çıkmıyor acaba ekran kartı sıkıntılı mı? ne yapmam gerekiyor
Hocam msi afterburnerle aktif sıcaklık testi yapın açılırken döner ama açılınca dönmeyi bırakır eğer kart 60 dereceyi geçince dönmeye başlamıyorsa sıkıntı sinyal konusundan anlamam ama sıcaklık testi yapmanda fayda var

MSİ Afterburner'dan hiç kurcaladınız mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,568
Üyeler
190,764
Son üye
tariksell
Geri