RX 5700 GAMİNG X

Reaksiyon skoru
5
Merhaba arkadaşlar ilk önce herkese sağlıklı günler.R5 3600 rx 5700 sistem toplamaya karar verdim.Gaming x modeli nasıl?AMD sorunları hala devam ediyor mu biraz araştırdığımda problemlerin çözüldüğünü duymuştum.5700 serisi kullanların veya amd kullananların yorumlarını bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar ilk önce herkese sağlıklı günler.R5 3600 rx 5700 sistem toplamaya karar verdim.Gaming x modeli nasıl?AMD sorunları hala devam ediyor mu biraz araştırdığımda problemlerin çözüldüğünü duymuştum.5700 serisi kullanların veya AMD kullananların yorumlarını bekliyorum.
amd sorunları dediğiniz kısmı tam anlayamadım ama işlemciniz ile sorun çıkarmaz rahatlıkla kullanabilirsiniz

Ben hayla sorun yasayan görüyorum nedense neyse o kadar para vermisken 5700 xt ya da 2060 super bak ondan iyi kartlar ve kas gücü punanina guru3dden bakabilirsin telden girdigim icin ss atamiyorum ve nvidia teknolojilerine filan nvidianin sitesinden bakabilirsin ve tabi techpoweruptan da incelemelere bakabilirsin

AMD sorunları dediğiniz kısmı tam anlayamadım ama işlemciniz ile sorun çıkarmaz rahatlıkla kullanabilirsiniz

Driver sorunlarından bahsediyorum siyah veya mavi ekran oyundan atmalar uzun süreli kullanımda bilgisayarın kapanması gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gaming x alıcağına o paraya xt modelini alman daha iyi
teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben hayla sorun yasayan görüyorum nedense neyse o kadar para vermisken 5700 xt ya da 2060 super bak ondan iyi kartlar ve kas gücü punanina guru3dden bakabilirsin telden girdigim icin ss atamiyorum ve Nvidia teknolojilerine filan nvidianin sitesinden bakabilirsin ve tabi techpoweruptan da incelemelere bakabilirsin
teşekkürler

XT Modelini alabilirsin.

Karşılaşmadım şuan Laptopda'da AMD Ekran kartı kullanıyorum. Hiç sorunla kaşılaşmadım.

Ben hayla sorun yasayan görüyorum nedense neyse o kadar para vermisken 5700 xt ya da 2060 super bak ondan iyi kartlar ve kas gücü punanina guru3dden bakabilirsin telden girdigim icin ss atamiyorum ve Nvidia teknolojilerine filan nvidianin sitesinden bakabilirsin ve tabi techpoweruptan da incelemelere bakabilirsin
Dostum tek yaptığın inteli iyi gösterip amd ile ilgili şeyleri kötülemek sana paramı veriyorlar bilmiyorum ama bıktım aynı şeylerini görmekten insanları kötüye pahalıya yönlendiriyorsun

Dostum tek yaptığın inteli iyi gösterip AMD ile ilgili şeyleri kötülemek sana paramı veriyorlar bilmiyorum ama bıktım aynı şeylerini görmekten insanları kötüye pahalıya yönlendiriyorsun
intel ne alaka?

Intel ne alaka?
Ne alaka mı görüyoruz adam amd kart istiyor tavsiyen amd oalcagına adama hemen onu boşver 2060 a bakabilirsin diyorsun heryerde aynı şekilde insanlara doğru yardım etmek yerine fikirlerini değiştirmeye çalışıyorsun adam sana başka ekran kartı demiyor amd diyor inatla gidip rtx şunu al bunu al falan ayıp ya

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Ne alaka mı görüyoruz adam AMD kart istiyor tavsiyen AMD oalcagına adama hemen onu boşver 2060 a bakabilirsin diyorsun heryerde aynı şekilde insanlara doğru yardım etmek yerine fikirlerini değiştirmeye çalışıyorsun adam sana başka ekran kartı demiyor AMD diyor inatla gidip rtx şunu al bunu al falan ayıp ya
Ayn.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,592
Üyeler
204,757
Son üye
tolgahannn.20
Geri