Bekle 6000 serisi geliyorDüşünceleriniz nedir suan kredi kartını anneme verdim almamak için ama kart bilgileri aklımda
MSI AMD Radeon RX 5700 XT Gaming X 8GB 256Bit GDDR6 DX(12) Fiyatı
MSI AMD Radeon RX 5700 XT Gaming X 8GB 256Bit GDDR6 DX(12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
4400'e kaçırma benceLan verme gazz içim gidiyo sier sekmede rtx 3070 palit var zaten.
yok la harbi böyle biliyorum yalan yok rx 5700xt rog'da sorunluKoskoca msi gaming x en serin en stabil calısan üründe kronik sorunlu yaptınız yha.
Moderatörler den Ricam Konuyu Silebilirler mi.
100 lira pahalıya rog vardı bitmiş heralde 4599 TL idiDüşünceleriniz nedir suan kredi kartını anneme verdim almamak için ama kart bilgileri aklımda
MSI AMD Radeon RX 5700 XT Gaming X 8GB 256Bit GDDR6 DX(12) Fiyatı
MSI AMD Radeon RX 5700 XT Gaming X 8GB 256Bit GDDR6 DX(12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
SorunluKoskoca msi gaming x en serin en stabil calısan üründe kronik sorunlu yaptınız yha.
AMD gaming x ler sorunlu değil mi????Koskoca msi gaming x en serin en stabil calısan üründe kronik sorunlu yaptınız yha.
O da sorunlu100 lira pahalıya rog vardı bitmiş heralde 4599 TL idi