ÜSTTE YAZDIĞIM GİBİ %100 DE OLSA 83 %0 DA OLSA 83 DERECEDE KALIYORbir dakika Öncelikle Hoşgeldin Foruma 2.si de %kaç fan hızında 83 derece oluyor ?
SakinÜSTTE YAZDIĞIM GİBİ %100 DE OLSA 83 %0 DA OLSA 83 DERECEDE KALIYOR
kasa bu kapağı açık kullanıyorum tozu biraz fazla ama ekran kartını yeni temizlettim 1 hafta falan olmuşturKasanın linkini atarmısın? Birde içi çok tozlumu?
Kartın sıkıntılıdır evet modelini de biz tahmin ediyoruz kartın herhalde KARTIN MODELİNİ VERSENEÜSTTE YAZDIĞIM GİBİ %100 DE OLSA 83 %0 DA OLSA 83 DERECEDE KALIYOR
yok kanka sinirli değilim caps açık kalmışSakin
sapphire pulse rx 580 4gbKartın sıkıntılıdır evet modelini de biz tahmin ediyoruz kartın herhalde KARTIN MODELİNİ VERSENE
Normalde o kart okadar ısınmaz diye biliyorum bi garantisi varsa gönder.yok kanka sinirli değilim caps açık kalmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sapphire pulse rx 580 4gb
garantisi yok kanka 2 yılı geçti kartNormalde o kart okadar ısınmaz diye biliyorum bi garantisi varsa gönder.
undervolt falan yapmaya çalışsam sıcaklık düşer mi çünkü turnuvalara giriyorum pc kapanıcak diye oynayamıyorum adam akıllıNormalde o kart okadar ısınmaz diye biliyorum bi garantisi varsa gönder.
Olur dene bi under voltgarantisi yok kanka 2 yılı geçti kart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
undervolt falan yapmaya çalışsam sıcaklık düşer mi çünkü turnuvalara giriyorum pc kapanıcak diye oynayamıyorum adam akıllı
undervolt için çok bir bilgim yok önerebileceğin bir video var mı ?Olur dene bi under volt